Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Schudnutá Kelly Osbourne v bikinách: Stále jej ovísa brucho aj zadok!

Kelly Osbourne predviedla ochabnuté telo v ružových bikinách na rodinnej dovolenke. Zobraziť galériu (13)
Kelly Osbourne predviedla ochabnuté telo v ružových bikinách na rodinnej dovolenke. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – O pár kíl ľahšia, ale mľandravá! Hoci sa Kelly Osbourne (28) snaží udržiavať si štíhlu postavu, pravidelné cvičenie v zozname jej obľúbených aktivít zrejme nefiguruje. Stačí si pozrieť čerstvý záber, na ktorom relaxuje v infantilných plavkách. Kritické partie má aj napriek nižšej hmotnosti stále ochabnuté.

V bikinách príliš neohúri! Dcéra známeho rockera Ozzyho Osbournea si najväčšiu popularitu získala až po tom, čo sa objavila v prominentnej tanečnej šou a schudla desiatky kilogramov. Ručičku váhy si odvtedy s menšími pauzami udržiava na tých istých hodnotách, no vynoveným telom kolegyniam konkurovať nemôže. Po dlhom čase sa na rodinnej dovolenke vyzliekla do bikín, v ktorých jej toho ovísalo viac než dosť.

Kelly si to cez víkend namierila do Mexika, kde strávila zopár slávnostných chvíľ so svojimi najbližšími. Na prenajatej lodi si pri chytaní rýb užívala spoločnosť matky Sharon a súčasného partnera Matthewa Mossharta. Slnečné lúče si užívala v ružových plavkách s volánikmi, v ktorých predviedla nafúknuté brucho a zošúverené pozadie, za aké by sa hanbila aj päťdesiatnička Madonna.

Matthew na dovolenke klanu Osbourneovcov nechýbal najmä preto, že do famílie zapadol ako milovaný člen. „Kellyina rodina jej priateľa miluje. Myslia si o ňom, že je to ten najmilší chlapec, s akým kedy randila. Je veľmi trpezlivý a drží sa pri zemi,“ prezradil zdroj z okolia výstrednej televíznej hviezdy. Je teda celkom možné, že sa u nej čoskoro dočkáme ďalších zásnub.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu