Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

La Toya Jackson je kópiou brata Michaela: Tvár zohavená plastikami!

La Toya Jackson v počte plastík začína dobiehať zosnulého brata Michaela. Zobraziť galériu (9)
La Toya Jackson v počte plastík začína dobiehať zosnulého brata Michaela. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Akoby mu z oka vypadla! O zosnulom Kráľovi popu je známe, že na sklonku života sa jeho črty tváre k tým pôvodným ani len nepribližovali. V týchto šľapajách však, bohužiaľ, kráča aj sestra La Toya Jackson (56). Bez mejkapu síce ani nevytiahne päty z domu, no na seba sa už vonkoncom nepodobá.

Vivat plastika! Tohto hesla sa v posledných rokoch drží drvivá väčšina ľudí pôsobiacich v šoubiznise, nevynímajúc ani tie najvychytenejšie hviezdy. Posadnutosť mladistvým a vylepšeným zovňajškom však nezriedka dopadne odstrašujúco. Príkladom môže byť speváčka La Toya Jackson, ktorá sa po vzore brata Michaela zmenila na nepoznanie. Zverila sa do rúk plastického chirurga.

Nahodená v ležérnej teplákovej súprave sa niekdajšia hudobná hviezda začiatkom týždňa vybrala na malú prechádzku, aby vyvenčila svojho štvornohého miláčika. Tvár si síce maskovala šiltovkou, no tá početné zákroky nezakryla. La Toya má upravený nos, vyžehlenú pleť, botoxové pery a vyťahané viečka do tvaru mačacích očí. Z niekdajšej čokoládovej krásky v zrelom veku nezostalo vôbec nič.

Família Jacksonovcov naposledy narobila poriadny rozruch bitkou, do ktorej musela zasiahnuť polícia. Súrodenci Janet, Randy a Rebbie majú momentálne zákaz vstupu do rezidencie, v ktorej ich matka Katherine vychováva svoje tri vnúčatá po synovi Michaelovi. Nad správaním svojich ostatných detí však nechápavo krúti hlavou a nechce ich vidieť. „Katherine sa môže slobodne stretávať s Janet, Rebbie alebo Randym, ale nie v predmetnom dome. Vôbec ich však netúži vidieť po tom, čo zradili jej dôveru,“ cituje svoj zdroj denník Daily Mail. Či sa aspoň La Toya so zvyškom klanu stretáva, zatiaľ nevedno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu