Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kedysi kráska, dnes ako strašidlo: Za jediný rok spustla na nepoznanie!

Kelly Osbourne pred rokom a dnes Zobraziť galériu (11)
Kelly Osbourne pred rokom a dnes (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ide to s ňou dole vodou! Kelly Osbourne (27) najviac rozvírila hladiny šoubiznisu, keď vďaka tanečnej šou schudla desiatky kíl. No hoci ešte pred rokom pôsobila ako oslnivá siréna, dnes je všetka iskra fuč. Bez mejkapu a s extravagantnou hrivou naberá tukové zásoby späť.

Nie je fialová ako fialová! Začiatkom minulého roka Kelly Osbourne zažiarila na udeľovaní hudobných cien Grammy v krátkych našuchorených šatách fialovej farby. Medzi tým mala zopár ďalších hviezdnych okamihov, no postupom času začala experimentovať s účesom. Od blonďavej sa preniesla cez šedivú, až nakoniec zakotvila pri obľúbenom odtieni lilavej. Nenalíčená a v pyžamovom outfite však momentálne z diaľky vyzerá ako zombie.

Dcéru rockera Ozzyho Osbourne paparazzi tento týždeň zastihli na letisku. V jednej ruke tlačila cestovný kufor a v druhom si niesla vankúšik. Po pristáti súkromného lietadla však oddýchnutý dojem rozhodne nezanechávala. Sčasti za to zrejme mohla odlíčená tvár, no nelichotivý vzhľad umocňoval čierny overal, v ktorom sa Kelly pokúsila zamaskovať pribúdajúce kilogramy.

Náročnú cestu v spoločnosti milenca odborníčka na módu nemerala nadarmo. Uplynulé dni totiž strávila prípravou na veľkolepý návrat vlastného otca s jeho legendárnou skupinou. „Bola som zaneprázdnená pracovno-rodinnými povinnosťami. Pomáhala som otcovi s prípravou na veľkú šou s Black Sabbath! Kto ide na Lollapalooza? Neviem sa dočkať,“ informovala nasledovníkov v sieti Twitter, ktorých zároveň pozývala na každoročný hudobný festival. Ostáva len dúfať, že do vypuknutia celej akcie dá svoj imidž do poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu