Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rihanna stráca zábrany: Prsia v čipke zaklincovali trčiace bradavky!

Rihanna pútala pozornosť presvitajúcimi vnadami za bieleho dňa. Zobraziť galériu (8)
Rihanna pútala pozornosť presvitajúcimi vnadami za bieleho dňa. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Už nevie, čo so sebou? Na provokatívne outfity počas vystúpení či šteklivých fotení sme si u Rihanny (24) už dávno zvykli. Čokoládová speváčka však sexistické kúsky neváha na seba navliecť ani za bieleho dňa. Na nákupoch šokovala presvitajúcim poprsím v príšernej kreácii.

Ako zanedbaná víla z erotického klubu! Aj takým prirovnaním by sa dala vystihnúť popová princezná, ktorá tento týždeň prekvapila v newyorských uliciach. Na vymetanie butikov sa totiž vystrojila, akoby sa chystala do nočného podniku pre úchylákov. Takto dogabanú ju paparazzi snáď ešte ani nezastihli.

Priehľadná tylová sukňa doplnená čipkovaným živôtikom – v takejto ružovej variácii sa Rihanna objavila v centre Veľkého jablka. Za denného svetla tak bez ostychu pretŕčala svoje poprsie, na ktorom doďaleka „svietili“ vykúkajúce bradavky. Aby toho však nebolo málo, speváčka stavila na pohodlie a obula si členkové tenisky. Pred chladom ju chránila sivastá tepláková mikina prehodená cez plece.

Za nemožným outfitom barbadoskej krásky zrejme stojí jej čoraz horší fyzický i psychický stav. Kvôli neúmernému žúrovaniu totiž Rihanna začína strácať pevnú pôdu pod nohami. Pred katastrofickým scenárom ju varujú nielen jej blízki priatelia, ale aj samotný producent Jay-Z. „Choď okamžite na odvykačku alebo ťa vyrazím z nahrávacej spoločnosti,“ pohrozil jej čokoládový manžel kolegyne Beyoncé. Zdá sa teda, že Rihanna nemá na výber a bude sa musieť podrobiť liečeniu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu