Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyslúžilá topmodelka opäť ako strašidlo z hororu!

Tyra Banks sa opäť podelila o desivú fotografiu z vlastnej dielne. Zobraziť galériu (9)
Tyra Banks sa opäť podelila o desivú fotografiu z vlastnej dielne. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Ide z nej des a strach! Hoci väčšina celebrít zvykne svojimi autoportrétmi fanúšikov potešiť, Tyra Banks (38) im miestami doslova naháňa hrôzu. Či už je na vlastných fotkách nalíčená alebo nie, v podstate na tom vôbec nezáleží. Takmer zakaždým totiž pôsobí ako vystrihnutá zo strašidelného filmu.

Podivný vkus! Aj keď sa Tyra Banks pohybuje v modelingovej brandži už celé desaťročia, na sociálnych sieťach vystupuje ako svojská amatérka. Len nedávno totiž vydesila svojich nasledovníkov fotkou bez mejkapu, na ktorej vyzerala ako zombie. Hneď na to sa napchávala hamburgerom zmachlená ako nočná mora s monoklami. Tam sa však jej desivé príspevky zďaleka nekončia.

Tyra Banks to prehnala
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)

O poriadny rozruch sa čokoládová modelka postarala aj tento týždeň, keď sa pochválila záberom v štýle vyháňačky diablov. V šatách so sado-maso remeňmi si totiž hrdo zapózovala s ostňami na nechtoch a s takým uhrančivým pohľadom, akoby práve zbadala démona. Dopomohli k tomu najmä výrazné linky, ktoré sa jej ťahali od vonkajšieho kútika oka smerom k spánku.

Napriek tomu, že Tyra zanecháva odstrašujúci dojem, svoje príspevky vníma ako vyššiu umeleckú formu. „Tvorivosť vám dovoľuje urobiť chyby. Umenie vie, ktoré z nich treba zachovať!“ týmito slovami manekýnka na dôchodku okomentovala svoj zvláštny záber v sieti Twitter. Zatiaľ sa ale zdá, že jej umelecké cítenie príliš veľa nadšencov nenadchlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu