Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

J-Lo v súkromí mejkap nerieši: Bez neho vyzerá ako tuctovka z ulice!

Jennifer Lopez bez mejkapu sexi cicu rozhodne nepripomína. Zobraziť galériu (18)
Jennifer Lopez bez mejkapu sexi cicu rozhodne nepripomína. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pohodlie nadovšetko! Aj také hviezdy medzinárodného formátu ako Jennifer Lopez (42) si z času na čas doprajú od líčidiel pauzu. Ak ich však v takejto podobe zachytia paparazzi, zvyčajne z toho príliš veľkú radosť nemajú. Stačí sa pozrieť na latino divu J-Lo. Tú bez mejkapu možno pokojne zaradiť k sivým myšiam Hollywoodu.

Prirodzenosť sa vždy nevypláca! Pokiaľ ide o fyzicky náročný tréning, úprava zovňajšku je ženám častokrát nielen zbytočná, ale aj na príťaž. Niet sa preto čo čudovať, že Jennifer Lopez absolvuje tanečné skúšky bez kvapky mejkapu a v ležérnom oblečení. V porovnaní s imidžom, akým sa prezentuje v médiách, však ide o poriadny rozdiel.

Vlasy zopnuté do copu, nemaľovaná tvár, filtrované tepláky a pohodlný top na ramienka – s takýmto stylingom si J-Lo včera opakovala tanečné kroky po boku svojho milenca. O 18 rokov mladší Casper Smart by v nej však zvodnú cicu tentoraz hľadal márne. Dvojnásobná matka pôsobila tuctovým a neforemným dojmom.

O tom, že Jennifer lásku a prácu nedelí, svedčia aj jej nedávne rozhodnutia. Tie sa podľa názoru blízkych vymykajú z medzí zdravého úsudku. Temperamentná kráska totiž kvôli svojmu zajačikovi odmietla najlukratívnejší koncert v kariére a dokonca sa vzdala porotcovského kresla v súťaži American Idol. „Odhodiť úlohu porotkyne nebolo práve najrozumnejšie riešenie. Jen urobí čokoľvek, aby Casperovi vyhovela,“ nechal sa počuť zdroj zo speváčkinho okolia. Zdá sa teda, že aj v tomto prípade bude patriť známe úslovie – láska je jednoducho slepá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu