Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žbirka, Tobias i Fragile budú hosťami Štúdia L+S

Žbirka, Tobias i Fragile budú hosťami Štúdia L+S
Žbirka, Tobias i Fragile budú hosťami Štúdia L+S

Hneď tri exkluzívne koncerty ponúkne počas apríla 2012 na svojich doskách bratislavské Štúdio L+S. V divadle sa tak bude nielen hrať, ale aj spievať a žiť muzikou.

V stredu 18. apríla vystúpi na scéne 7 hlasov, ktoré stoja za to – zoskupenie Fragile pod vedením umeleckého vedúceho Branislava Kostku. V nedeľu 22. apríla uvedie herečka i speváčka Szidi Tobias svoj recitál pod názvom Ať se dobré děje, ktorý bude jej exkluzívnym vystúpením v rámci tohtoročného česko-slovenského turné. A počas aprílového večera Music à la cARTe sa diváci môžu tešiť na bronzového Slávika 2011 Miroslava Žbirku, gitaristu Jana Ponocného a jeho projekt ,,Cirkus Ponorka“, Martina Valihoru a možno príde aj Marián Čekovský.

Okrem spomínaných hudobných predstavení nechýbajú v aprílovom programe Štúdia L+S stále inscenácie divadla. V hre Mínus dvaja uvidia diváci Bolka Polívku, Milana Lasicu, Luciu Siposovú a Petra Šimuna. A to v príbehu dvoch mužov, ktorí dobrodružne ujdú z nemocnice, aby stretli život, aký nepoznali. Inscenácia Kumšt so skvelými hercami ako Milan Kňažko, Marián Labuda a Milan Lasica je na programe 12. apríla a v bláznivej komédii Opačné pohlavie návštevníkov divadla rozosmejú 16. apríla Marta Sládečková, Zuzana Tlučková, Ivan Vojtek a Paľo Topoľský.

Komédiu Prach hrá Štúdio L+S od septembra minulého roka. Inscenácia o obyčajných ľuďoch, ktorí jedného dňa vyhrajú hlavnú cenu v lotérii sa odohráva v jedinej kuchyni za jediné popoludnie. Rieši však široké spoločenské problémy: rodičov, dospievajúce deti, priateľov, rodinu, kolegov, prácu, nezamestnanosť. Zatína do živého, dojíma, prekvapuje a zabáva. Najbližšie je na programe 17. apríla.

Život na trikrát je zase hrou  najúspešnejšej dramatickej spisovateľky na svete Yasminy Rezy, ktorá sa svojho času stala komédiou roka. Už prvá, celkom obyčajná veta zapôsobí ako rozbuška, aj na bránicu. Vo francúzskej konverzačnej komédii Půldruhé hodiny zpoždění hrá po boku Milana Lasicu skvelá česká herečka Daniela Kolářová a na ich spoločné účinkovanie sa návštevníci divadla môžu tešiť 20. apríla. O deň neskôr si zase Milan Lasica zahrá s Emíliou Vášáryovou a Milanom Kňažkom v konverzačnej komédii Rybárik kráľovský a aprílový program napokon vyvrcholí Lasicovou autorskou inscenáciou  Na fašírky mi nesiahaj. Vstupenky na jednotlivé predstavenia sú už v predaji.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu