Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Adele je vraj zadaná: Nový objav ako z filmu Vo štvorici po opici!

Adele a Simon Konecki Zobraziť galériu (8)
Adele a Simon Konecki

LONDÝN - Britskú speváčku Adele odfotografovali, ako sa na Floride smeje a bozkáva s bradatým mužom, ktorý podľa tvrdení anglických médií vyzerá ako herec Zach Galifianakis z komédie Vo štvorici po opici. V skutočnosti ide o 36-ročného Simona Koneckiho.

Interpretkin nový objav je riaditeľom charitatívnej organizácie Drop4Drop z Brightonu. Dvojica sa spolu prechádzala po národnom parku Everglades neďaleko Miami. Z fotografií je jasné, že si spoločné chvíle rozhodne užívali.

Dvadsaťtriročná speváčka, ktorá je autorkou nahrávky 21 (2011) - globálne najpredávanejšieho albumu roka 2011 - sa z predchádzajúceho vzťahu dostávala aj písaním textov. Práve osobné výpovede v spojení s jej vynikajúcim hlasom jej priniesli celosvetovú popularitu.

Interpretka hitov Someone Like You a Rolling in the Deep na margo svojho budúceho partnera pred časom pre denník The Sun povedala, že "stačí, ak ma rozosmeje. Hneď mu skočím do postele." Adele sa v súčasnosti zotavuje z operácie hlasiviek, pre ktorú zrušila začiatkom novembra všetky vystúpenia do konca roka. Informácie a fotografie zverejnila webová stránka thesun.co.uk.

Anglické médiá prirovnávajú nový objav speváčky Adele k hercovi Zachovi Galifianakisovi (vpravo) z filmu Vo štvorici po opici.
Zobraziť galériu (8)
Anglické médiá prirovnávajú nový objav speváčky Adele k hercovi Zachovi Galifianakisovi (vpravo) z filmu Vo štvorici po opici.  (Zdroj: SITA)

 

Tip: Vyber si dnešný film na telkac.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu