Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

DiCapriova exmilenka v 15-ich: Pozrite na tie krivé zuby!

Blake Lively ako tínedžerka Zobraziť galériu (11)
Blake Lively ako tínedžerka (Zdroj: Seth Poppel)

LOS ANGELES – S dokonalým úsmevom sa ani hollywoodske hviezdy nerodia! Hoci herečka Blake Lively (24) už ako tínedžerka s obľubou cerila zuby do objektívu, pochváliť sa veľmi nemala čím. Ako pätnástka by svojím chrupom Leonarda DiCapria rozhodne neočarila!

Zo sivej myšky oslnivá kráska! Aj keď Blake Lively na strednej škole pôsobila ako roztomilé dievča, pár estetických chybičiek sa u nej predsa len našlo. Tou najvýraznejšou boli zuby, ktoré jej ani zďaleka nenarástli v jednom rade. Dôkazom je záber zo školskej ročenky, na ktorom sa škerí od ucha k uchu. Jej kedysi krivý chrup však vďaka strojčeku a bieleniu dnes vyzerá celkom inak. Blondínka by sa bez obáv uživila aj v reklame na zubnú pastu!

Ako sa podľa ďalšej fotografie zdá, hviezda seriálu Gossip Girl v puberte milovala experimenty. Narodila sa totiž s rovnou blond hrivou, ktorá sa jej v osemnástich rokoch zrejme veľmi nepozdávala. Blake totiž už v tak mladom veku vyskúšala na hlave trvalú! Či takýto nápad patril k tým šťastnejším, už posúďte sami. S kučerami a školským dresom však pripomínala pravú roztlieskavačku vyumelkovanú od hlavy po päty.

Blake Lively ako tínedžerka
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Seth Poppel)

Blake sa síce nemalej pozornosti médií ušlo najmä ako milenke Lea DiCapria, po jeho boku sa však dlho neohriala. Prelietavý Casanova ju totiž už po pár týždňoch pustil k vode. Seriálová hviezdička ale príliš veľa času na zotavenie nepotrebovala. Momentálne totiž zohrieva posteľ ďalšiemu kolegovi z brandže, hercovi Ryanovi Reynoldsovi. A tentoraz vzťah berie pekne zhurta. Dvojica už údajne obzerala vyše štvormiliónové hniezdočko lásky!

Nový úsmev alebo zub za zub!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu