Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena s najväčšími silikónmi na svete: Prsia mi zachránili život!

Sheyla si naposledy dala zväčšiť prsia v Mexiku, americkí lekári totiž odmietli zákrok vykonať Zobraziť galériu (3)
Sheyla si naposledy dala zväčšiť prsia v Mexiku, americkí lekári totiž odmietli zákrok vykonať (Zdroj: indyposted.com)

HOUSTON - Modelka, ktorá istý čas držala rekord najväčších, umelo zväčšených pŕs, opäť podľahla čaru plastickej chirurgie. Po tom, ako sa jej prednosti vplyvom ťažkého ochorenia zmenšili, sa rozhodla znova si ľahnúť pod nôž.

Po tom, ako 31-jedenročná Sheyla Hersheyová absolvovala už tridsiate zväčšenie pŕs, sa jej v tele rozšírila nebezpečná infekcia. Implantáty jej preto v júni 2010 museli odstrániť. Mladej žene po nich ostala nepekná ovisnutá koža. Kvôli tomu, že už viac nebola držiteľkou rekordu, trpela depresiami. A to tak veľkými, že chcela spáchať samovraždu. "Život bez mojich pŕs ma nebaví. Neviem, ako to bez nich prežijem," vyhlásila vtedy.

Sheyla sa preto rozhodla, že absolvuje ďalšiu augumentáciu aj napriek varovaniam lekárov, že ju to môže zabiť. Hoci pred zákrokom, ktorý podstúpila v septembri, tvrdila, že "si už dá potom pokoj", nie je tomu tak. Nedávno totiž vyhlásila, že jej prsia veľkosti 38KKK sú "príliš malé". Po Novom roku chce podstúpiť ďalšiu operáciu, aby dosiahla vytúženú veľkosť 38MMM. Manžela Dereka Sheylin nezodpovedný prístup k vlastnému zdraviu tak rozzúril, že sa s ňou chcel rozviesť.

Hersheyovej posadnutosť plastikami ju počas desiatich rokov stála v prepočte viac ako 70 000 eur. "Robia ma šťastnými, bez nich by bol môj život smutný," dodala matka malej dcérky.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu