Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zahanbená modelka: Opica jej stiahla šaty a odhalila bujné prsia!

Kráska ukázala svoje bujné prednosti Zobraziť galériu (2)
Kráska ukázala svoje bujné prednosti (Zdroj: Caters News)

UBUD - Pohľadná ázijská študentka chcela byť milá k opičkám, ktoré k nej pribehli v prírodnej rezervácii na Bali. Tie sa jej za to odvďačili spôsobom sebe vlastným - kráske stiahli vrch šiat a odhalili tak jej prednosti!

Zábery zachytávajúce celý incident sa na internete rozšírili ako blesk. Zobrazujú Charmian Chenovú, ktorá si popri štúdiu privyrába ako modelka, ako kŕmi dlhochvostých makakov v rezervácii Sacred Monkey Forest. Nedopatrením jej však za šaty spadol kúsok kukurice, ktorý podávala zvieratám.

Zahanbená modelka: Opica jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Caters News)

Jedna z opíc okamžite zareagovala a siahla jej rukou do výstrihu. Dvadsaťdvaročná Taiwančanka chvíľu s drzou opičkou "bojovala", to sa jej ale nevyplatilo. Šaty jej totiž skĺzli dole a Charmian tak okoloidúcim turistom ukázala aj to, čo nechcela.

Zahanbená modelka: Opica jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Caters News)

"Najprv som sa na tých fotkách smiala, ale keď som sa vrátila z dovolenky domov, mnohí ma kvôli tomu spoznávali na ulici. Na Facebooku ma desiatky užívateľov žiadali o priateľstvo a ozvali sa mi dokonca aj z televízie," povedala dievčina, ktorej nie je príjemný fakt, že si ju ľudia pamätajú len kvôli jej prsiam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu