Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dievča (†21) zabil pred očami dcérky, polícia 11-krát neprišla!

Casey Brittleovú zavraždil jej bývalý partner Zobraziť galériu (3)
Casey Brittleovú zavraždil jej bývalý partner

LONDÝN/BRATISLAVA - Casey Brittleovú (21) zavraždil v anglickom Nottinghame jej bývalý partner potom, čo volala jedenásťkrát na políciu. Tá na jej plač a smrteľné nebezpečenstvo ani raz nereagovala. Násilník Sanchez Williams (27) ženu pred očami iba dvojročného dievčatka brutálne ubil.

Wiliams bol pritom miestnej polícii dobre známy pre svoje sklony k násiliu. Je zrejmé, že v tomto prípade polícia totálne zlyhala a jej nezakročenie je predmetom vyšetrovania.

Bývalý partner Brittleovú napadol už v roku 2009 a vtedy polícia k domácemu násiliu prišla. Nie je teda zrejmé prečo tentokrát "nezhodnotila, prečo Casey nahlasuje domáce násilie a vzápätí ho odvoláva s tým, že pomoc polície nepotrebuje, načo volá znovu". Napísal portál tn.cz.

Takto sa situácia zopakovala jedenásťkrát. Medzitým Williams vraždil ženu v spálni. Do izby najmenej štyrikrát vstúpila dcérka páru a kričala na Wilamsa, nech matku nechá. Bezvládne telo obete našla kamarátka v kaluži krvi. Dievčatko spalo obtočené okolo nohy postele.

Po bližšej ohliadke tela sa zistilo, že Brittleová zomrela na mnohopočetné zranenia hlavy, prerazenú čeľusť a rezné rany. Za brutálnu vraždu súd poslal mladíka do väzenia na doživotie.

"Možno šlo niečo zmeniť. Niečo, čo by ju zachránilo. Ale možno bol Sanchez Williams len časovaná bomba, pripravená k odpalu, a nič ho nemohlo zadržať od Caseyinej vraždy," povedala so slzami v očiach matka ubitej ženy. "Dúfam len, že táto skúsenosť pomôže iným rodičom uchrániť svoju dcéru," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu