Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Záhadná smrť pornomodelky: Nikto nevie, ako zomrela!

Nikto zatiaľ nevie, ako Anneke zomrela
Nikto zatiaľ nevie, ako Anneke zomrela

V roku 1975 bola Anneke Vastová (58) hviezdou šteklivého magazínu Penthouse. Pred niekoľkými mesiacmi jej nahé mŕtve telo našli na pobreží pri kalifornskej námornej základni Camp Pendelton. Polícia je bezradná.

Bývalá herečka a modelka vraj aj po smrti vyzerala mlado a krehko, že si vojenská polícia najprv myslela, že ide o dospievajúce dievča.

Penthouse pet roku 1975 a herečka z mäkkého porna mala podľa denníka San Diego Tribune zlomený krk a chrbticu. Polícia si ale ani po dlhom vyšetrovaní nie je istá, ako vlastne zomrela. Jej auto našli na vyhliadke nad oceánom. Vo vnútri bola zakrvavená podprsenka, blúzka a steakový nôž, takisto od krvi. Napriek tomu však nič nesvedčí o prítomnosti ďalšej osoby. Annekina rodina však odmieta možnosť, že by mohlo ísť o samovraždu.

"Hlavnou otázkou zostáva, ako sa mohla dostať z auta do vody. Vieme, že jej život skončil v mori, ale nevieme ako k tomu došlo," hovorí špeciálna agentka Rachel McGraghanová, jedna z dvoch vyšetrovateliek prípadu.

Modelka používala meno Anneke Di Lorenzová a pod ním hrala napríklad aj Messalinu vo filme Caligula (1979), prvom filme s ozajstnými hercami, v ktorom sa objavili explicitné sexuálne scény. Snímka sa preslávila aj tým, že počas premiéry odišiel len jeden jediný kritik, Rober Ebert. Ten neskôr napísal, že ide o "nechutný, úplne bezcenný, ohavný brak". Na popularite to však kráske neubralo.

Námorná kriminálna vyšetrovacia služba teraz žiada kohokoľvek, kto má akékoľvek informácie o smrti Vastovej, aby ich kontaktoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu