Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dara dostala vibrátor

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins

BRATISLAVA - Červeň v lícach a rozpačitý smiech! Takto zareagovala známa popdiva Dara Rolins (31) na darček, ktorý dostala od svojich hostí v nočnej jojkárskej talkshow Kuul tv. Chlapci z rozhlasovej relácie K-Fun jej totiž darovali vibrátor. A hoci ju tým zjavne zaskočili, Dara, ktorá sa len pred pár dňami rozišla so svojím priateľom, hokejistom Jaroslavom Bednářom (28), pripustila, že jej nová erotická pomôcka urobila radosť!

„Tu je taký darček pre teba,“ oznámili pôvabnej plavovláske moderátori pikantnej funrádiovskej relácie docent Hormón a inžinier Vagimír a podali jej vibrátor. Dara očividne upadla do rozpakov, keďže však na kamere svietila červená, musela rýchlo reagovať. Pustila sa do smiechu a dala najavo, že sa z novej erotickej pomôcky veľmi teší. „Jéééj, kamarát,“ vyhŕklo z nej.

„Odborníci na sex“ si všimli jej zaváhanie a nenechali ju v tom samu. Objasnili, prečo jej vlastne priniesli takýto darček. „Keďže stále pracuješ a cestuješ, to je taký kamarát na cesty,“ snažili sa ju zbaviť rozpakov.

Ktovie, či to však moderátori rádia neurobili zámerne?! Všetci predsa vedia, že slávna speváčka už nemá po svojom boku chlapa. Po tom, ako sa skončila jej láska s Jaroslavom Bednářom sa pôvabná blondínka rozhodla, že sa bude venovať len práci. Okrem toho, že moderuje nočnú talkshow na Jojke a nedávno nakrútila klip k piesni Chuť si ťa nájde, stala sa aj tvárou jednej bratislavskej pivárskej spoločnosti. Ako však zareagovala na nového „kamaráta“, uvidíte už dnes v noci na Jojke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu