Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dara dva týždne po rozchode opäť na love

Dara Rolins bola pri nakrúcaní klipu uvoľnená. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins bola pri nakrúcaní klipu uvoľnená.

BRATISLAVA - Z nedávneho rozchodu s českým hokejistom Jaroslavom Bednářom (28) sa speváčka Dara Rolins (33) otriasla až prekvapivo rýchlo. Znovu je vo forme - krásna a sexi, jej tvár zdobí širokánsky úsmev, oči zvádzajú na flirt. Speváčka akoby svojmu okoliu vysielala jasné signály: „Som späť! Ešte príťažlivejšia, zvodnejšia a zrelšia...“ Dara znovu zasadla na trón ideálnej milenky, na ktorom dlhé roky kraľovala. Veď je krásna, slávna, úspešná, bohatá a sama!

„Poď so mnou, pôjdem s tebou. Dotkni sa ma, ak chceš, len nežnou vetou: Dobre to viem, že si naj-, v noci snívam sa ti vraj...“ spieva Dara v skladbe Chuť si ťa nájde, ku ktorej v utorok večer nakrúcala na bratislavskej Kuchajde nový videoklip. „V takomto prostredí (salónik reštaurácie Mólo postavenej na hladine jazera, pozn. red.) nakrúcam po prvýkrát a som nadšená. Páči sa mi tu a ide nám to veľmi dobre,“ tešila sa speváčka z bezproblémového priebehu nakrúcania.

Pred kamerou sa opäť prejavila ako profesionálka - vždy presná a dokonalá. Veľmi dobre vedela, čo chce mužskému publiku svojím telom odkázať: „Som sexi. Chceš ma?“ Každý jej pohyb bol nabitý sexepílom a ona svoj zámer vôbec netajila. Z pier sa jej nevytratil očarujúci úsmev a navôkol šírila pozitívnu náladu. A to aj napriek tomu, že sa pred dvomi týždňami rozišla so snúbencom. Bednář ju údajne opustil kvôli tomu, že dala prednosť kariére pred udržiavaním tepla v rodinnom kozube. No Dara sa aj z tohto rozchodu podivne rýchlo spamätala. Zrejme si uvedomila, že ešte nie je všetko stratené...

A znovu začala - pracovať a loviť toho pravého. Teraz mužov namotáva na text piesne, v ktorej spieva aj toto: „Buď mnou, budem s tebou, uvidíš, že som jedinou. V zornom uhle ťa mám, ešte chvíľu čakám...“ vyzýva potenciálnych kandidátov na partnerstvo.

Dara si po viacerých neúspešných vzťahoch (herec a spevák Sagvan Tofi, podnikateľ Petr Vlasák, finančník Tomáš Altus, tanečník Jan Bursa, herec Dragan Radivojevič) zrejme už uvedomila, že je odsúdená na rolu milenky. Veď máloktorý muž spĺňajúci jej náročné kritériá je ochotný tolerovať speváčkino vysoké pracovné nasadenie. A teraz si Rolins zobrala na plecia aj ďalší džob - moderovanie jojkárskej nočnej relácie Kuul TV, v ktorej už zajtra nahradí Terezu Pergnerovú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu