Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hubinská vracia Rybníčkovi úder: Urážať sa nenechám!

Jany Hubinskej sa Rybníčkove ostré vyjadrenia veľmi dotkli.
Jany Hubinskej sa Rybníčkove ostré vyjadrenia veľmi dotkli.

BRATISLAVA - "Do poroty nepriniesla nič nové. V mojich očiach je dobrá herečka a asi aj tvár pre reklamu, ale ako porotkyňa absolútne zlyhala!" Týmito slovami počastoval porotkyňu druhej série SuperStar Janu Hubinskú (39) riaditeľ Slovenskej televízie (STV) Richard Rybníček (36). Herečka sa tomuto slovnému útoku rozhodla čeliť a šéfovi STV vracia úder. "Som herečka stredoeurópskeho formátu a urážať sa nenechám," vyhlásila Hubinská.

"Pán riaditeľ mal dosť času vyjadriť sa k mojej práci v čase trvania programu. Spochybňovanie môjho výkonu a stavanie môjho zástoja v tomto programe do hanlivého a neprofesionálneho pohľadu, ako aj podsúvanie mylných informácií ma ľudsky i profesne uráža a považujem takéto vyhlásenia za nevhodné a neprofesionálne zo strany pána riaditeľa," zdôraznila herečka, ktorej sa Rybníčkova tvrdá kritika dotkla.

To, ako si svoju prácu zastala v úlohe porotkyne programu Slovensko hľadá SuperStar, zhodnotili podľa nej diváci. Hovorí, že ako "herečku stredoeurópskeho formátu" ju trápi, že je zapletená do takýchto konfliktov a nemieni problémy riešiť cez médiá. Preto ju postup Rybníčka šokoval: "Zdá sa mi až nepochopiteľné, aby sa riaditeľ kultúrnej inštitúcie, akou je verejnoprávna televízia, takouto formou a spôsobom vyjadroval k práci ľudí, ktorí počas viac ako pol roka svojím podielom pokrývali vysielanie na Jednotke."

Hubinská teda hodenú rukavicu zodvihla a generálnemu riaditeľovi verejnoprávnej televízie zaslala prostredníctvom Nového Času svoj jasný odkaz. No Rybníček ani s odstupom týždňa svoj postoj nemení: "Za tým, čo som povedal, si stojím a nemám chuť sa k tomu ďalej vracať. Je to pre mňa uzavretá kapitola," dodal. Laco Lučenič, ktorý bol rovnako ako Jana Hubinská terčom Rybníčkovej kritiky, zostáva v pozícii mŕtveho chrobáka a odmieta slovnú prestrelku komentovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu