Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jani, toto snáď nie: Známa herečka (52) v príliš obtiahnutých legínach!

Jana Hubinská Zobraziť galériu (6)
Jana Hubinská (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ups, tak toto jej nevyšlo! Herečka Jana Hubinská (52) sa v stredu večer objavila na spoločenskej akcii, ktorá sa konala pri príležitosti krstu CD speváka Marcela Palondera (52). Známa plavovláska však tentoraz zaujala viac ako kedykoľvek predtým. Medzi prominentnými hosťami sa totiž objavila v outfite, ktorý blondínke nelichotivo vymodeloval obrysy jej najintímnejších častí.

V stredu vo večerných hodinách sa v našom hlavnom meste konal krst nového CD známeho slovenského speváka Marcela Palondera. Prominentnú akciu si prišlo vychutnať aj množstvo známych tvárí, medzi ktorými nechýbala ani herečka Jana Hubinská.

Galéria: Krst CD Marcela Palondera
Blondínka si však tentoraz vyslúžila pozornosti viac ako ktokoľvek iný. Medzi smotánku prišla odetá v outfite, ktorý síce na prvý pohľad pôsobil všedne, no pozornému oku zaiste neunikol menší, nie príliš lichotivý detail.

Jana sa totiž vykrúcala pred objektívmi fotoaparátov v čiernych obtiahnutých legínach, ktoré mala tak zarezané, že sa jej spod nich črtali intímne partie. Herečka by sa tak mala nabudúce skontrolovať aj z „podhľadu“ alebo sa podobným modelom radšej okľukou vyhýbať.

Herečka Jana Hubinská predviedla na akcii aj nelichotivé tzv. ťavie kopýtko.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Jana Hubinská predviedla na akcii aj nelichotivé tzv. ťavie kopýtko.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Viac o téme: Jana Hubinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu