Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Spotreba nealkoholických nápojov klesla o 8 percent

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Spotreba nealkoholických nápojov na jedného obyvateľa na Slovensku vlani medziročne klesla o takmer 8 % na 231,9 litrov. Konštatuje to výkonná riaditeľka Asociácie výrobcov nealkoholických nápojov a minerálnych vôd Lucia Tomišová.

Nový predseda asociácie Marian Pavelka po pondelňajšom valnom zhromaždení asociácie zdôraznil potrebu pokračovať v aktívnej komunikácii a spolupráci ako s predstaviteľmi vlády tak aj jednotlivými ministerstvami s cieľom vytvárať priaznivé legislatívne prostredie pre podnikateľské a investičné aktivity v nealkoholickom priemysle.

Novozvolený predseda asociácie Marian Pavelka zastupuje spoločnosť Coca-Cola HBC Slovenská republika, s.r.o. Na valnom zhromaždení boli zároveň zvolení aj noví podpredsedovia asociácie, a to Veronika Šofranková za spoločnosť Slovenské pramene a žriedla, Milan Pašmik za spoločnosť McCarter, Marian Šefčovič za spoločnosť Kofola a Ján Vojtko za spoločnosť Foodex.

Asociácia výrobcov nealkoholických nápojov a minerálnych vôd na Slovensku je neziskovým záujmovým združením, ktoré vzniklo v roku 1995.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu