Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Máte strach z podnikania? Nemusíte

(Zdroj: Jupiterimages)

Poznáte to. Radi by ste sa osamostatnili, rozbehli vlastný biznis, ale neviete ako na to.

Úrady, kde vládne byrokracia sú pre Vás jedna veľká neznáma, poskytnuté informácie na väčšine miest sú nedostatočné a neisté. Zákony sa Vám zdajú komplikované, chvíľkami až nelogické a neustále meniaca sa legislatíva, ktorú je potrebné pravidelne sledovať Vás desí. Ani napriek tomu sa nenechajte odradiť, je to len „systém“, v ktorom sa dá pomerne rýchlo zorientovať.

Taktiež od 1. októbra 2007 vstúpili do platnosti niektoré zmeny, ktorými sa zmenili podmienky vydávania živnostenských oprávnení a celý proces zakladania živnosti sa zjednodušil.

Takže ak máte nápad, schopnosti, chuť niečo dosiahnuť a ste odhodlaný kráčať pevne za svojim cieľom, gratulujeme. Je veľká pravdepodobnosť, že vo svete biznisu budete úspešný. A ak Váš podnikateľský nápad nepotrebuje na začiatok úver, alebo veľkú sumu peňazí, ktoré nemáte k dispozícií, máte štastie a môžete hneď začať. Aby sme Váš štart ešte viac zjednodušili a pomohli Vás nasmerovať tým správnym smerom, zavítajte na portál www.szco.sk venovaný práve začínajúcim podnikateľom. Na stránke okem informácií o roznehnutí podnikania nájdete aj tlačivá na stiahnutie, on-line poradňu, kalkulačku odvodov a mzdy, kalendár podnikateľa a mnoho iného...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu