Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Tesco otvorí supermarket v Tornali

TORNAĽA - Vo štvrtok 29. novembra otvorí spoločnosť Tesco Stores SR supermarket Tesco v Tornali. Pôjde o obchod malého formátu s predajnou plochou 1 000 metrov štvorcových.

Supermarket zabezpečí prácu 21 zamestnancom. Agentúru SITA o tom informovala manažérka vonkajších vzťahov, Tesco Stores SR, a. s., Oľga Hrnčiarová. Akciová spoločnosť Tesco Stores SR so sídlom v Bratislave ukončila rok 2006 s celkovým obratom vo výške 26,948 mld. Sk bez dane z pridanej hodnoty. V porovnaní s predchádzajúcim rokom tak zaznamenalo Tesco na Slovensku nárast obratu o 19 %.

Spoločnosť Tesco vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 57 obchodov. Z toho je päť obchodných domov, 39 hypermarketov, 13 supermarketov. Okrem toho prevádzkuje aj 12 čerpacích staníc. Od roku 2005 poskytuje Tesco servis zákazníkom prostredníctvom moderného distribučného centra v Beckove a vlani otvorilo ďalší sklad pri Senci so zameraním na textil nielen pre Slovensko, ale pre všetky Tesco obchody v strednej Európe. Momentálne firma zamestnáva vyše 8 300 ľudí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu