Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Úver na bývanie bez splácania do konca roku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: OTP Banka Slovensko, a.s)

Voľné prostriedky možno využiť na zariadenie bytu či kúpu auta. OTP Banka Slovensko, a.s. pripravila klientom úver na bývanie, ktorý nemusia splácať do konca roku 2012. Podmienkou získania úveru je aj presmerovanie mzdy na účet v OTP Banke. Kampaň bude trvať do 19. mája 2012. Okrem výhody získania úveru bez splácania do konca roku, neplatí klient poplatok za poskytnutie úveru.

Ďalšími výhodami sú zľavy z bežných účtov. Klient dostane bežný účet s balíkom služieb BASE zdarma a bežné účty s balíkmi služieb PLUS a MAX s 50% zľavou do konca roka. Navyše, klient dostáva aj 30% zľavu na poistenie nehnuteľnosti a domácnosti až do splatnosti úveru. Veľkou výhodou je aj expresné vybavenie úveru do 48 hodín. OTP Banka poskytne klientom počas kampane na úveroch na bývanie aj zvýhodnený úrok už od 4,19 %.

„Sme veľmi radi, že aj v tomto roku môžeme ponúknuť atraktívny úverový produkt, pri ktorom môže klient v kampani usporiť až 2250 EUR pri priemernej mesačnej splátke 250 EUR. Tieto prostriedky môže využiť na zariaďovanie bytu, dovolenku, či kúpu auta. Je totiž dokázané, že najvyššie výdavky pri kúpe bytu či domu sú v prvom roku po jeho kúpe. Úver s nulovou splátkou do konca roka 2012 prináša zákazníkovi „splátkové prázdniny“, kedy môže začať bývať, nemusí splácať a za ušetrené peniaze si môže byt zariadiť, môže si kúpiť auto alebo ísť na dovolenku,“ hovorí Jozef Adamkov, člen predstavenstva a zástupca GR.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu