Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

3 slová a úver je váš!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ČSOB)

BRATISLAVA - Tri slová, obyčajné slová...spomínate si? Tak zneli úvodné verše a refrén piesne z istého legendárneho slovenského televízneho muzikálu. Vtedy to boli naozaj len tri obyčajné slová, ale v súčasnosti si môžeme ich vyslovením splniť svoje sny – od tých o krajšom a lepšom bývaní až po tie, ktorými dávame reálnu podobu našim životným túžbam.

Bežnou súčasťou života už aj nás Slovákov sa stalo získavanie pôžičiek a úverov v ich najrôznejších formách. Peniaze z nich zvykneme využívať najmä na rekonštrukciu svojich nehnuteľností, modernizáciu zariadenia domácnosti, na štúdium, dovolenku alebo na vylepšenie životného štandardu ako takého. Okrem auta či najnovších technologických noviniek si za finančné prostriedky zo spotrebného úveru doprajeme aj značkovú kozmetiku, oblečenie a rôzne módne doplnky či drahé športové výstroje.    

Slováci uprednostňujú pôžičky, ktoré sa dokážu čo najviac prispôsobiť ich potrebám. Preto  sa aj úvery neustále vylepšujú. Vnímajúc a nasledujúc tento trend ČSOB zjednodušila spotrebné úvery tak, aby si klient sám rozhodol, v akej výške, kedy a po koľko bude úver splácať. Na základe týchto troch slov si namodeluje úver, ktorý bude najviac vyhovovať jeho požiadavkám a finančným možnostiam. Nový „spotrebný úver šitý na mieru“ od ČSOB pritom získa na počkanie už pri prvej návšteve pobočky, bez ručiteľa či spolužiadateľa, zakladania nehnuteľnosti, zbytočných „papierovačiek“ a tiež udania účelu, na ktorý ho plánuje využiť.   

Zaujímavosťou je, že rozhodujúcim faktorom pri samotnej voľbe spotrebného úveru je výška pravidelnej splátky za úver. Peniaze, ktoré s mesačnou pravidelnosťou opúšťajú rodinný rozpočet, vnímajú Slováci omnoho citlivejšie ako napr. výšku úrokovej sadzby. Pri informovaní sa a poradenstve o ponuke spotrebných úverov sa spoliehame najmä na pracovníkov bánk, ale aj na referencie od rodinných príslušníkov a známych.

Môže sa stať, že to, čo si raz požičiame, nemusíme byť v budúcnosti schopní vrátiť späť. V takýchto situáciách zohráva svoje opodstatnenie poistenie schopnosti splácať úver. Užitočné je najmä vtedy, keď rôzne životné udalosti ako napr. strata zamestnania, práceneschopnosť či invalidita ovplyvnia naše možnosti ďalej vyrovnávať svoj záväzok voči poskytovateľovi úveru.

Viac informácií o nových spotrebných úveroch „šitých na mieru“ získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo na www.csob.sk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu