Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Tlmočníčka

Tlmočníčka Zobraziť galériu (16)
Tlmočníčka

Oscarový režisér Sydney Pollack, ktorý obohatil svetovú kinematografiu o vydarené a provokatívne thrillery (Tri dni Kondora, Bez zlého úmyslu, Firma), prichádza s ďalším prírastkom k svojmu obľúbenému žánru.

Tlmočníčka je dráma ostrá ako britva, ktorá sa odvíja od najväčších hrozieb 21. storočia – medzinárodného terorizmu a hromadenia moci mimo ústavných mantinelov. Držitelia hereckých Oscarov Nicole Kidman a Sean Penn hrajú v Tlmočníčke súperov, ktorí sa spoločne stratia v bludisku paranoie, nebezpečných tajomstiev a hroziacich katastrof globálneho dosahu.

Reťazec dramatických udalostí sa spustí vo chvíli, keď sa tlmočníčka OSN Silvia Broom prizná, že náhodou vypočula rozhovor v nezvyčajnom africkom dialekte, ktorému okrem nej rozumie málokto a ktorého obsahom bola plánovaná vražda istého afrického prezidenta. Silviin život sa po tomto priznaní obráti hore nohami, pretože sa stane terčom neznámych zabijakov.

Napriek tomu, že sa o jej bezpečnosť začne starať FBI, konkrétne agent Tobin Keller, ohrozenie Silvie sa paradoxne zväčšuje. Keller totiž začne skúmať minulosť svojej chránenkyne a pomaly v ňom narastá presvedčenie, že by aj ona mohla byť do sprisahania proti hlave štátu zapletená. Je Silvia obeťou, alebo hlavným podozrivým? A dokáže ju takto rozpoltený agent vôbec ochrániť?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu