Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Potrebujete ututlať neveru? Žiadny problém! Vyriešime to za vás

PR článok Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: bonton film)

Bláznivá komédia "Alibi na mieru" prináša do kín to najlepšie, čo francúzske komédie kedy divákom ponúkli. Zábavnú tému, divokú zápletku, bláznivé situačné gagy, skvelé postavy a samozrejme kvalitný francúzsky humor.

Hlavný hrdina prevádzkuje kanceláriu zameranú na zabezpečenie alibi na zákazku. Zamiluje sa ale do dievčaťa, ktoré nenávidí klamstvá a čoskoro zistí, že jej otec je jeho dobrý klient. Vo Francúzsku sa z komédie "Alibi na mieru" stal kasový trhák a jeden z najnavštevovanejších filmov roka.

Potrebujete ututlať neveru? Žiadny
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: bonton film)

Užívajte si nerestí, „Alibi na mieru“ to za vás vyžehlia. „Alibi na mieru“ je kancelária, ktorá vymyslí a poskytne alibi na čokoľvek, čo chcete. Chcete ísť na futbal namiesto večere s príbuznými? Uliať sa z práce? Máte aféru? Ste neverný? Alebo chcete mať chvíľu pokoj od všetkého? Hrdinovia z komédie „Alibi na mieru“ všetko perfektne zariadia a nikto o ničom netuší.

Potrebujete ututlať neveru? Žiadny
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: bonton film)

Ale pozor! Veci sa niekedy vedia poriadne zamotať. Greg, hlavný hrdina filmu a všetkých možných alibi, samotný boh našich nerestí a tajomstiev, sa zamiluje a samozrejme bezhlavo. Veď jeho priateľka je krásna, sympatická, vo všetkých smeroch úžasná a tiež ho miluje. No neznáša, keď niekto klame, a tak Greg radšej tají, čo vlastne robí a čomu sa jeho agentúra venuje. To je ale iba začiatok. Keď sa ide zoznámiť s rodičmi svojej životnej lásky, zistí, že jej otca veľmi dobre pozná. Práve mu totiž pripravil nepriestrelné krytie na víkendové zálety. Lavína šialených udalostí, problémov a zvratov na seba nenechá dlho čakať. A akonáhle jedna nepríjemná situácia skončí, už je tu druhá . . a tretia . . a štvrtá...

„Alibi na mieru“ je komédia, ktorá vás naučí hovoriť pravdu alebo si zabezpečiť poriadne alibi. ☺

V slovenských kinách si ju môžete pozrieť už 12. 10. 2017!

- reklamný článok -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu