Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najlepšie kamošky vs. mŕtvy striptér: Do kín prichádza Divoká babská jazda

Zobraziť galériu (21)
(Zdroj: itafilm)

Keď najlepšie kamošky žúrujú, stať sa môže čokoľvek...

Päť bývalých spolužiačok sa po rokoch znovu stretáva, aby oslávili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Párty sa však rýchlo zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra, ktorý ich mal v tento výnimočný večer zabávať. Ako si s týmto fatálnym omylom poradí dámska zostava na čele s hviezdnou Scarlett Johansson? 

Divoká babská jazda je za posledných 20 rokov prvou blockbusterovou komédiou pre dospelých, ktorú režírovala žena. Vďaka tomu má film jedinečný pohľad na vec. „Nemám nič proti komédiám pre dospelých od mužských režisérov,” hovorí režisérka Lucia Aniello, “no mám pocit, že autentický ženský pohľad ukáže postavy v oveľa vierohodnejšej polohe. Zároveň som chcela som natočiť film, ktorý vás donúti vziať svoje kamošky do kina a zasmiať sa spolu, no tiež som chcela, aby si ho rovnako užil aj váš frajer, manžel či kamarát.“

Najlepšie kamošky vs. mŕtvy
Zobraziť galériu (21)
 (Zdroj: itafilm)
Najlepšie kamošky vs. mŕtvy
Zobraziť galériu (21)
 (Zdroj: itafilm)

Môže sa zdať, že ide o film o kamarátkach, ktoré zažijú rozlúčku so slobodou plnú šialeností, no v skutočnosti je to film o priateľstve,” hovorí Scarlett Johansson, ktorá má vo filme možnosť ukázať svoju komediálnu stránku. Ako jej najlepšie kamošky sa vo filme ukážu komičky Kate McKinnon, Illana Glazer, Jillian Bell či dcéra Lennyho Kravitza, Zoë,  ktorú si môžete pamätať z filmov X-Men: Prvá trieda či Mad Max: Zbesilá cesta.

To, ako si dievčatá v Miami poradia s drobným problémom v podobe mŕtveho striptéra sa dozviete už 22. júna. Film Divoká babská jazda vám prináša spoločnosť Itafilm.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu