Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jedna za všetky – spoznáte manželku, priateľku aj milenku „muža snov“

JEDNA ZA VŠETKY Zobraziť galériu (29)
JEDNA ZA VŠETKY (Zdroj: Barracuda)

Už 8.mája prichádza do kín nová bláznivá komédia v hlavných úlohách s Cameron Diaz, Leslie Mann a Kate Upon JEDNA ZA VŠETKY.

Carly (Cameron Diaz) sa snaží vrátiť svoj zničený život do správnych koľají potom čo sa dozvedela, že jej priateľ Mark je ženatý. Keď sa náhodou stretne s jeho manželkou Kate (Leslie Mann) uvedomia si, že majú mnoho spoločného a jej sokyňa sa stáva jej najlepšou kamarátkou. Keď vyjde najavo, že Mark má ešte jeden tajný milostný pomer s Amber (Kate Upton), všetky tri podvedené ženy spoja svoje sily, aby vymysleli plán, ako sa nevernému záletníkovi pomstiť.

V roli charizmatického klamára Marka Kinga všetkých prekvapí svojimi komediálnymi schopnosťami Nikolaj Coster-Waldau, hviezda seriálu Hra o tróny. Režisérka filmu poznamenala: „S Nikolajom sme proste mali veľké šťastie. Vedeli sme, že má nadšenie a je atraktívny a tak môže stvárniť hlavná mužskú rolu, ale keď prišiel a zahral jednu scénu, kde je bez oblečenia, bolo to jednoducho neuveriteľné.“

Ďalším neočakávaným hereckým obsadením bola Nicki Minaj, ktorá stvárnila Carlyinu sekretárku Lydiu. Nicki Minaj svojej role dodala niečo, s čím režisérka nepočítala: „Vždy sme chceli, aby bola postava Lydie drzá, ale Nicki bola sympatická až to bolo odzbrojujúce.  Vo výsledku to postavu zo scenára zmenilo. Lydia sa stala veľmi dôležitou spojenkyňouhlavnej hrdinky Carly.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu