Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Miliónové dievčatá: Zarobili sme si prvý honorár!

Miliónové dievčatá Zobraziť galériu (16)
Miliónové dievčatá

BRATISLAVA - Súťažiace v reality show TV JOJ Dievča za milión už zarobili prvý honorár! Nádejné moderátorky účinkujú v televíznej reklame, vďaka ktorej sa spoločne obohatili o takmer stotisíc slovenských korún!

Reklamný spot známeho mobilného operátora sa na televíznych obrazovkách objaví prvýkrát dnes večer.

Hviezdna a finančne zabezpečená budúcnosť súťažiacich v šou Dievča za milión začína dostávať reálnu podobu. Zatiaľ čo niektoré vyradené dievčatá sa stále rozhodujú medzi pracovnými ponukami, ktoré dostali vďaka svojmu účinkovaniu v hre, posledná štvorica si už svoj prvý honorár poctivo zarobila!

Finalistky Katarína Ivanková, Karin Olasová, Michaela Suríniová, Lucia Uličná a nedávno vyradená Katarína Suchoňová prijali ponuku známeho mobilného operátora účinkovať v televíznej reklame. Každé dievča si za účinkovanie v televíznom spote pripísalo na účet dvadsaťtisíc korún.

Reklama sa nakrúcala v priestoroch seneckého hotela Senec, v ktorom miliónové dievčatá počas týždňa bývajú. Filmovalo sa minulý týždeň, keď bola medzi nimi ešte súťažiaca číslo 6 Katarína Suchoňová, ktorá minulú sobotu zo súťaže vypadla.

"Nakrúcanie reklamy bolo pre všetky veľmi zábavnou a príjemnou skúsenosťou," tvrdia. "Tieto dievčatá sú veľmi populárne, a práve preto sme sa ich rozhodli osloviť. Veríme, že aj vďaka nim získame čo najviac nových zákazníkov," vysvetľuje dôvody, prečo v reklame dievčatá účinkujú, hovorca jedného z mobilných operátorov na Slovensku Peter Tóth.

Reklamný spot s miliónovými dievčatami uvidia televízni diváci prvýkrát už dnes večer na obrazovkách všetkých štyroch televízií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu