Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Lenártová Suríniovej: U mňa si ako človek skončila!

Petra Lenártová Zobraziť galériu (8)
Petra Lenártová

BRATISLAVA - Pohádali sa na život a na smrť! Vyradená súťažiaca sobotného priameho prenosu reality show Dievča za milión TV JOJ Petra Lenártová (22) nadobro odpísala víťazku večera Michaelu Suríniovú (20). Tá totiž modrookú blondínku bez mihnutia oka vyhodila z poslednej trojky.

Pritom obe dievčatá mali medzi sebou tajnú dohodu, že Petra v sobotu súťaž neopustí. Ponížená súťažiaca s číslom 4 teraz tvrdí: "Michaela klamala!"

Študentka herectva a modelka Petra Lenártová zo Strážskeho je svojím "vyhadzovom" šokovaná. Také niečo nečakala ani v najhoršom sne. Na začiatku sobotného priameho prenosu ju totiž diváci svojím sms-hlasovaním posunuli na neuveriteľnú tretiu pozíciu. Okrem toho sa obe dievčatá tajne dohodli, že ak Michaela zvíťazí, vyhodí z finálovej zostavy dievča s najmenším počtom percent. Nestalo sa tak! Obeťou zákulisných intríg sa stala Petra Lenártová, ktorá síce bola v ohrozenej trojke, no nie na poslednom mieste.

Čo sa stalo v zákulisí medzi oboma konkurentkami? "Miša mi povedala, že vyhodí to dievča, ktoré bude mať najmenej hlasov. Mala to byť Zuzana Dvorská, no vyhodila mňa," rozhorčuje sa Lenártová. Obe rivalky si potom skočili aj do vlasov. Vyhodené miliónové dievča to Suríniovej dostatočne natrelo. "Skončila pre mňa ako človek, nie sme kamarátky a nemám dôvod sa s ňou rozprávať," hovorí odstavená súťažiaca. Čo na to Michaela? "Na ničom sme sa nedohodli. Petra bola stále najslabšia, a preto som ju vylúčila, hoci to bolo pre mňa nepríjemné a bolestivé," prezrádza víťazka sobotného finále. V kuloároch reality show sa však šepká, že Michaela Suríniová svoje rozhodnutie horko oľutovala. "Povedala mi, že nespravila dobre, a že mala vyhodiť Dvorskú," prezrádza jedno z dievčat.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu