Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Richard Müller už získal platinu

Richard Müller Zobraziť galériu (3)
Richard Müller

Album „Už“ Richarda Müllera je na trhu len čosi vyše mesiaca, no v tomto období suverénne vedie rebríček predajnosti veľkých platní na Slovensku aj v Čechách. Za jeho predaj prevzal na vystúpení v rámci Art Film Festu v Trenčíne platinové ocenenie.

Návštevníkom, divákom a hosťom filmového festivalu sa Müller predstavil vo vynikajúcej forme. Viac ako 6 tisíc fanúšikov, ktorí sa na neho prišlo pozrieť na trenčianske námestie, si mohlo vypočuť najväčšie Richardove hity doplnené aj o titulnú skladbu nového albumu „Už“. O veľké prekvapenie sa postaral aj špeciálny hosť, český spevák Dan Bárta, ktorý si spolu s Müllerom zaspieval pesničku „Tlaková níž“.

Na výnimočnom koncerte sa udiala aj ďalšia výnimočná udalosť – práve tu prevzal Richard Müller z rúk zástupkyne vydavateľstva Sony Music platinovú platňu za predaj albumu „Už“ v Českej a Slovenskej republike. Do dnešného dňa si preň do obchodov prišlo viac ako 15 tisíc záujemcov.

Richard nakrútil unikátne video k titulnej skladbe „Už“, jeho priaznivci v oboch krajinách majú možnosť vidieť v kinách unikátny 3D spot na nový album, pričom v Čechách to bola prvá 3D reklama vôbec. V najbližších týždňoch plánuje Müller predovšetkým koncertovať, šancu vidieť a počuť ho budú mať návštevníci niekoľkých letných festivalov. Uvažuje tiež o ďalšom klipe k aktuálnemu rádiovému hitu „Čo ťa bolí“ a príprave vianočného turné. To sa takisto uskutoční na Slovensku aj v Čechách a zrejme nebude úplne štandardné - Richard mu dal totiž názov „Po tichu tour 2010“.

 

 

Richard Müller a Dan Bárta v Trenčíne - Tlaková níž

Richard Müller v Trenčíne - Už

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu