Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Axe Instinct Party v bratislavskom Dopleri už v sobotu!

Dj Flower
Dj Flower

Už na budúcu sobotu sa v klube Dopler v Bratislave rozbehne veľkolepá launch party AXE INSTINCT. 4. apríla sa na Slovensku uvedie premiéra nového AXE s vôňou kože. Jeho súčasťou bude veľkolepá párty plná zábavy a skvelej tanečnej hudby.

Jednou z hlavných hviezd launch party bude sexi DJ Flower, bývalá playmate, ktorá sa DJ-ingu venuje intenzívne už dva a pol roka. Ako sama hovorí, o hudbu sa intenzívne zaujímala už od svojich 13-stich rokov, takže súčasná kariéra je pre ňu prirodzenými vyústením. „Hudba je moja prvá a skutočná láska a myslím, že to tak aj dlho zostane. Najčastejšie hrám house, vocal a commercial house a progressive. A presne tento typ hudby ponúknem aj v Bratislave.“ Dj Flower sa na svoje slovenské vystúpenie podľa vlastných slove veľmi teší a keďže bola aj playmate, bude sa určite aj na čo pozerať. DJ Flower prezradila, že má pripravený nielen skvelý hudobný set, ale aj kožené oblečenie, ktoré je veľmi sexi.

Súčasťou launch party bude nielen DJ Flower, ale aj jej kolegovia DJ Lucco & I-One, veľká svetelná show, Kenvelo Fashion show a uvedenie novej vône AXE INSTINCT.

Chcete byť dokonalým hosťom na AXE Instinct party?

HOĎ SA DO KOŽE! Inšpirovaná starobylým inštinktom mužov z kmeňov a prírodnou surovinou, ako je koža. Nová vôňa AXE - INSTINCT - ukrýva kompletnú atmosféru tejto noci. Staň sa svedkom okamihu, kedy sa váš obľúbený klub zmení na kožený! Poďme chalani, nasprejuj sa s novým AXE Instinct, zožen kočky, zahraj sa s nimi na Flirt kolese, ktoré budú obsluhovať naše krásne hostesky. Vyhrajte cenné darčeky alebo hlavnú cenu, týždenné vstupenky na SZIGET FESTIVAL v Maďarsku alebo Kenvelo poukážku na nákup. Poďme kočky, nechajte sa zviesť a možno si užiješ letný festival v Maďarsku ako priateľka víťaza. Ale aj tak bude každý víťazom na tejto inštinktívne bláznivej noci, pretože AXE Instinct zabezpečí, že každý bude zajatý SILOU KOŽE.

Po štartovacej párty v bratislavskom Dopleri bude inštinktívna zábava aj v ďalších kluboch na Slovensku:

KDE:

18.4. Trnava, Relax

24.4. Košice, Energy Music Hall

9.5. Trenčín, Steps

16.5. Nové Zámky, CCX

22.5. Žilina, Miami

23.5. Sabinov, Imperio Club

30.5. Spišská Nová Ves, ZIO

13.6. Banská Bystrica, Ministry Of Fun

KEDY: Vždy po 21. hodine 

 

Príď do najlepšich klubov a HOĎ SA DO KOŽE!

Viac informácií o Axe parties na www.axe.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu