Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Za pár hodín si Blunt účtuje stravné vyše 100-tisíc!

James Blunt
James Blunt (Zdroj: TASR)

Lámač ženských sŕdc, úspešný spevák James Blunt onedlho predvedie svoju zarastenú tvár aj na Slovensku. Na koncert 26. októbra v bratislavskej Inchebe so sebou privezie celú armádu muzikantov a podporného personálu. A všetkých bude treba živiť.

Manažment Jamesa Blunta už dal na Slovensko vedieť, že spevák a jeho kompánia prídu so šiestimi nákladnými autami a štyrmi autobusmi. Z toho je zrejmé, že o dokonalý výsledok koncertu sa bude starať niekoľko desiatok ľudí. Pre ich potreby bude slúžiť jedna kompletne zariadená kancelária so všetkými vymoženosťami a päť luxusne zariadených šatní pre sprievodnú skupinu, obslužný personál a samotného pána speváka.

Zaujímavé je, že sám James Blunt má v tomto smere asi najmenšie nároky. Stačí mu zopár luxusných kresiel, jeden gauč, chladnička a niekoľko popolníkov. Z toho možno usudzovať, že James si neodpustí niektoré nikotínové zlozvyky. V ostatných šatniach nesmú chýbať zrkadlá alebo aj rýchle internetové pripojenie. Toto všetko si žiada aj patričný jedálenský servis.

James Blunt si zrejme nepotrpí na miestne špeciality, preto si kuchárov vozí so sebou. Organizátori bratislavského koncertu sa dozvedeli len to, že majú zabezpečiť len kuchyňu s dvomi veľkými chladničkami, plynovými fľašami a sto kilogramami ľadu. Všetko ostatné už budú riešiť Bluntovi kuchári. Okrem „pitného režimu“ a samozrejme financií. Ako stravné za tých niekoľko hodín, ktoré strávi na Slovensku, si Blunt účtuje vyše 100 000 korún!

Zdá sa teda, že jeho koncert bude jedna obrovská hostina – hudobná i jedácka. Doprajte si ju aj vy. James Blunt predvedie svoje výborné hudobné pokrmy 26. októbra v bratislavskej Inchebe. V rámci európskeho turné predstaví svoj album „All The Lost Souls“, ktorý vyšiel na jeseň minulého roka. Naživo vám predvedie svoje úspešné hity „1973“, „Same Mistake“ alebo „Carry You Home“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu