Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Novinky z Intersonic-u!

Zobraziť galériu (4)

Spoločnosť Intersonic uvádza na slovenský trh niekoľko horúcich filmových novinek na DVD, ktoré sa naozaj oplatí vidieť...

Cudzinec (Perfect Strangers)
Vášeň prerastá v zničujúcu posadnutosť

Thriller

Keď vchádzala Melanie večer do baru netušila, že stretne šarmantného a tajomného cudzinca. Očarená neznámym dokonalým mužom nastúpi na čln, ktorým ju odvezie na vzdialený ostrov. Prežíva hodiny, o akých doteraz iba snívala.

Nič na svete nie je tak dôležité ako prítomnosť. Cudzincova vášeň však čoskoro prerastie v posadnutosť a románik sa začne meniť na zničujúcu hru. Melanie vie, že sa z ostrova musí dostať za každú cenu. Ale jej vášnivý obdivovateľ má celkom iné plány. Začína hra, kto z koho. Nečakaná udalosť však úplne zmení jej pravidlá... "Mrazivá cesta do srdca temnoty. Brilantne prepracované" Variety

"Nefalšovaný, originálny, vtipný a zároveň desivý. Jeden z najlepších filmov roka." Screen International

hrajú:
SAM NEILL
RACHAEL BLAKE
JOEL TOBECK
ROBYN MALCOLM
MADELEINE SAMI

Réžia:
GAYLENE PRESTON

Novinky z Intersonic-u!
Zobraziť galériu (4)
Svadobná cesta do Las Vegas (Honeymoon in Vegas)
komédia o váhavom ženíchovi, jeho horlivej snúbenici a lasvegasskom zvodcovi…

Napriek tomu, že sa súkromný detektív Jack Singer špecializuje na manželskú neveru, sám sa bráni svadby ako čert kríža. Musí sa ale rýchlo rozhodnúť. Totiž, pokiaľ si nevezme pôvabnú Betsy Nolan, ktorú má mimochodom celkom rád, navždy ju stratí.

Nerozhodný mládenec pozve snúbenicu do neoficiálneho mesta svadieb - Las Vegas, kde dúfa, že niečo vymyslí. Tam mu príde celkom vhod, keď ho starý priateľl Tommy Korman požiada, aby mu "požičal" Betsy na jeden víkend. Známy playboy má však svoj jednoznačný plán: odviesť Betsy na Havaj, a tam ju zviesť. Všetkým ide teda o rovnakú vec, a predsa o čosi iné: komu nakoniec zazvonia svadobné zvony v Las Vegas?

hrajú:
NICOLAS CAGE
SARAH JESSICA PARKER
JAMES CAAN

réžia:
ANDREW BERGMAN

Novinky z Intersonic-u!
Zobraziť galériu (4)
Odrazená strela (Ricochet)
Nenávist spojí dva muže silněji než přátelství

Thriller

Skvelá kariéra Nicka Stylese začína tým, že pošle do väzenia zabijáka Earla Talbota Blakea. To ešte netuší aké nešťastie spôsobí guľka, ktorá nezasiahla cieľ. Celých sedem rokov sleduje Earl spoza mreží závratný Stylesov vzostup až po najvyššieho asistenta prokuratúry i jeho dokonalý rodinný život, ako oboje vykresľujú masmédia.

Krok za krokom sa pripravuje zničiť jeho kariéru, pričom dôkladne využíva všetko, čo ju doteraz pomáhalo spoluvytvárať. Posadnutý pomstou unikne z väzenia a má pred sebou jediný cieľ: rozbiť Stylesov svet, pochovať ho za živa. Akú šancu má Styles proti šialencovi? Ich ďalšie stretnutie muža proti mužovi užň bude pre jedného z nich osudné.

hrajú:
DENZEL WASHINGTON
JOHN LITHGOW
ICE-T

Réžia:
RUSSELL MULCAHY

Novinky z Intersonic-u!
Zobraziť galériu (4)
Samuraj (Zatoichi)
Zavri oči a bojuj! Odvážny. Provokujúci. Slobodný

Akčný

Japonsko, 19. storočie. Zatoichi je slepý pútnik, ktorý si na živobytie zarába masážami a hazardnými hrami. Avšak za jeho skromným zovňajškom sa skrýva dych vyrážajúca schopnosť ovládať meč s takou presnosťou a citom, že žiaden protivník nemá šancu ho zdolať.

Na svojej púti sa dostane do malého mesta v horách, ktoré terorizuje skupina bojovníkov na čele s nemilosrdným Ginzom.

Zatoichi ako vášnivý hazardný hráč využije príležitosť aj tu skúsiť šťastie. Počas hry sa zoznámi s dvoma geishami. Tie sú rovnako nebezpečné ako krásne. Do mesta prišli s jediným úmyslom- pomstiť smrť svojich rodičov, ktorú má na svedomí Ginzo. Zatoichi sa stane ich ochrancom a spolubojovníkom.

"Dokonalá zmes akcie a jemného humoru." Guardian

hrajú:
TAKESHI KITANO
TADANOBU ASANO
YUUKO DAIKE
SABURO ISHIKURA

Réžia:
TAKESHI KITANO

Viac informácií o novinkách nájdete na www.intersonic.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu