Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

R.E.M. ponúkajú svoje skladby na mixovanie fanúšikom!

Nový album R.E.M. vyjde už po Veľkej noci. Zobraziť galériu (4)
Nový album R.E.M. vyjde už po Veľkej noci.

BRATISLAVA - Skvelá správa pre fanúšikov R.E.M.! Nový album vyjde už krátko po Veľkej noci! Novinku s názvom „Accelerate“ vydá Warner Bros. Records v Európe 31. marca a v USA 1. apríla 2008.

Dni do vydania môžete odratávať spolu s kapelou na novej webovej stránke www.ninetynights.com. Tam nájdete aj video ukážky, ktoré si môžete jednoducho stiahnuť, remixovať a upravovať.

Štrnásty štúdiový album nahrávali členovia R.E.M. (spevák Michael Stipe, gitarista Peter Buck a basgitarista Mike Mills) minulú jar v kanadskom Vancouveri, írskom Dubline a v meste Athens v americkom štáte Georgia. Spolupracoval na ňom aj Jacknife Lee, producent ocenený Grammy, ktorý sa podpísal aj pod albumy od U2 (How To Dismantle An Atomic Bomb), Snow Patrol, Bloc Party a Kasabian.

„Accelerate“ je prvý štúdiový album od R.E.M. od titulu „Around The Sun“ (2004). Počas minulého roka vydala skupina svoje historicky prvé koncertné CD/ DVD „R.E.M. Live“. Ako jedna z najpredávanejších a najrešpektovanejších skupín, ktorá má na svojom konte aj niekoľko cien Grammy, bola v marci roka 2007 uvedená do rock´n rollovej siene slávy.

Pre bižšie info klikajte na:
www.remhq.com
www.ninetynights.com
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu