Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Carlos Santana vystúpi na Slovensku

Carlos Santana
Carlos Santana (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Gitarový mág Carlos Santana vystúpi podľa svojej oficiálnej stránky v rámci turné Live Your Light Tour na Slovensku.

Podľa prvých informácií by 60-ročná legenda svetovej hudobnej scény mala do našej krajiny zavítať 26. júna, miestom jeho koncertu bude futbalový štadión Artmedie Petržalka. Bližšie informácie o predpredaji lístkov a ich cene sa na internetovej stránke zatiaľ nenachádzajú. Okrem Slovenska vystúpi účastník presláveného podujatia Woodstock aj v metropole Poľska a v maďarskom hlavnom meste - Budapešti.

Carlos Santana je žijúcou legendou, ktorá má na svojom konte milióny predaných albumov a spoluprácu s desiatkami svetoznámych umelcov. Na hudobnej scéne pôsobí od roku 1969, keď debutoval eponymným albumom. Veľký návrat zaznamenal v roku 1999, práve vtedy nahral svoj komerčne najúspešnejší album Supernatural, z ktorého pochádzajú hity Smooth, Maria Maria alebo Put Your Lights On. Jeho poslednou nahrávkou je výberová platňa Ultimate Santana, ktorá vyšla v aktuálnom roku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu