Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

The Australian Pink Floyd Show

Pink Floyd
Pink Floyd

Po vypredaní skorších tohtoročných termínov a pomenovaní turné po klasike Floydov “Shine On You Crazy Diamond”, bude turné roku 2012 “Exposed In The Light” skutočným „zžitím“ so skupinou Pink Floyd.

Novinkou pre tento rok je najmodernejší systém priestorového zvuku (riadený vlastným technikom Floydov Colinom Norfieldom). Tento neuveriteľný zvuk bude posilnený novými lasermi, novými svetlami a ešte lepšími video efektmi. Turné roku 2012 bude pôsobiť skutočným multimediálnym dojmom.

TAPFS sú známi tým, že posunuli hranice možností a zážitku z koncertu dali nový rozmer, ale v show roku 2012 nastavili latku ešte vyššie. Sme veľmi radi, že aj veteránka z Pink Floyd Lorelei McBroom sa objaví na tomto turné.

Skúsenosti Lorelei sú ohromujúce, absolvovala s Pink Floyd turné “Momentary Lapse of Reason” a “Delicate Sound of Thunder”, objavila sa vo videách “The Dogs of War”, “On The Turning Away” a“Pink Floyd Live In Venice". Účinkovala aj v “The Great Gig In The Sky” s Pink Floyd; túto skladbu teraz bude hrať s TAPFS.     

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu