Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ideme osláviť 10. jún už v máji s MYON & SHANE 54!

MYON & SHANE 54!
MYON & SHANE 54!

Deň 10. jún máme určite mnohí z nás výrazne poznačený v kalendári. Práve v tento deň príde na Slovensko svetoznámy event ARMIN ONLY ´Mirage´ a s ním najpopulárnejší DJ sveta ARMIN VAN BUUREN! Neviete sa dočkať?

Tak to poďte osláviť s nami už v máji! V mestách Prešov a Bratislava sa uskutočnia špeciálne ARMIN ONLY - WARM UP parties „WEEKENDER“ s headlinermi MYON & SHANE 54!

 

Myon & Shane 54 nemajú za sebou dlhú históriu, no napriek tomu sa im podarilo dosiahnuť niekoľko významných úspechov v oblasti produkcie a remixov, vďaka ktorým sa za pár mesiacov svojej existencie dostali na playlisty mnohých svetovo uznávaných Djs! Remixy pre Paula Oakenfolda, Above & Beyond alebo pre vydavateľstvá Armada, Vandit  na jednej strane a samostatné produkcie vydané na Black Hole Records na strane druhej – to je najväčší tanečný export našich maďarských susedov!

 

Toto duo skórovalo hneď prvým remixom na prvé miesto na Beatporte atiež prvým singlom na Audiojelly. A to len začínali! Behom pár mesiacov sa dostávajú na kompiláciu ASOT 2008, ich tri remixy boli zvolené za „Skladby týždňa“ v rádiovej show „Trance Around The World“ dvojice Above & Beyond a bol im udelený titul „Guestmix Of The Year“! Momentálne figurujú na 62. mieste prestížnej ankety DJ MAG TOP 100. 

 

Táto energická a vždy vtipom naladená dvojica vystúpila aj na bratislavskej edícii osláv 450. epizódy A STATE OF TRANCE!

 

Myon & Shane 54 budete môcť zažiť 6. mája v Prešovskom klube PONORKA (MUSIC CLUB) a o deň neskôr 7. mája v bratislavskom klube LOFT! Spolu s maďarskými hviezdami vystúpia aj najobľúbenejší slovenskí DJs EKG, Milan Lieskovsky, Lubosh a talentovaný mladík Martin Michniak. Vstupné je 5 €!

 

Viac informácií môžete nájsť na FACEBOOKU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu