Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Poznáme výhercov súťaže s filmom BABOVŘESKY 2

PR článok Zobraziť galériu (6)
PR článok (Zdroj: Bonton)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s pre vás pripravili súťaž s pokračovaním megaúspešnej komédie Babovřesky.

Príbeh „dvojky“ začína tam, kde prvý diel skončil: klebetnica Horáčková vybieha z domu naproti mladým hokejistom, ktorí prišli navštíviť svojho dobrého kamaráta a spoluhráča na neďalekú chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali a oddychovali. Horáčkovej okamžite napadne pozvať svoju vnučku, šikovne ju nastrčiť športovcom do cesty – možno si ju niektorý všimne a dievka sa dobre vydá. Nevydrží a pochváli sa svojím nápadom pred ostatnými babkami.

Zápletka sa ďalej točí okolo pomsty Horáčkovej starostovi Stehlíkovi, kvôli ktorému musela opustiť miesto tajomníčky na miestnom úrade.…. do dediny prichádza kontrolór z „kraja“  a netuší, čo tu na neho čaká, čo všetko bude musieť riešiť a práve vďaka tomu sa odohráva množstvo humorných situácií…

A nad tým všetkým bdie mladý farár s trochu netradičným a dvojzmyselným menom….

Diváci sa opäť stretnú s Luciou Vondráčkovou, Veronikou Žilkovou, Pavlom Kikinčukom, Lukášom Langmajerom a ďalšími skvelými českými hercami, ale aj s dedinskými klebetnicami Janou Synkovou, Janou Altmannovou, Jindřiškou Kikinčukovou, Jarmilou Bursovou, ďalej s Lubomírom Kostelkom, Jiřím Pechom a mnohými ďalšími. Novinkou v hereckom obsadení sú známe herecké mená ako Martin Stropnický, Miriam Kantorková, Michal Pavlata a ďalší. A chýbať nebudú ani hokejové hviezdy NHL Ondřej Pavelec, Jakub Kovář, Jakub Voráček, Jiří Tlustý a Radek Smoleňák.

Zapojte sa do súťaže. Piati z vás môžu vyhrať filmový balíček, ktorý obsahuje DVD Babovřesky (jednotka), babovřeský Tuzemák od Fruko, retro sieťovku od Spiderbag, klobúčik od Blue Sky, hnojivo od Agro CS, párty hokejovú helmu.

 

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

Ktorí dvaja  českí herci hrajú postavy manželského páru starostovcov Stehlíkovcov v Babovřeskoch?

1 Veronika Žilková a Lukáš Langmajer

2  Lucka Vondráčková a Pavel Kikinčuk

3 Veronika Žilková a Pavel Kikinčuk

Výhercovia:

Michaela Handreichová, Bratislava
Anna Boháčová, Belá
Lucia Fúrová, Košice
Oľga Pavlovičová, Diaková
Lucia Zelinková, Dolný Kubín

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu