Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Poznáme výhercov súťaže s filmom Tiesňová linka

Súťaž s filmom Tiesňová linka Zobraziť galériu (12)
Súťaž s filmom Tiesňová linka

Topky.sk v spolupráci so spoločnosťou Forum film pre vás pripravili súťaž s filmom Tiesňová linka o skvelé filmové balíčky.

Skúsená operátorka tiesňovej linky Jordan (Halle Berry) má prácu, ktorá nie je pre slabé povahy: tvárou v tvár nešťastiu zachraňuje životy ľudí, ktorí sa ocitli v nebezpečnej situácii. Ale keď jeden rozrušený telefonát mladej ženy, ktorá sa pokúša nahlásiť neznámeho útočníka, skončí tragicky, Jordan sa úplne zrúti svet. Prehodnocuje svoj ​​život a premýšľa o tom, či nešlo o jej posledný krízový telefonát. Premýšľa o tom, či by nebolo vhodnejšie počúvnuť dobre mienenú radu svojho priateľa (Morris Chestnut) -  začať sa venovať niečomu trochu inému, užívať si života a učiť druhých, ako by mali toto náročné povolanie správne vykonávať.

Nedokáže však svoju prácu opustiť úplne. Keď tínedžerka Casey (Abigail Breslin) skončí spútaná v kufri auta sériového vraha (Michael Eklund), podarí sa jej vytočiť číslo tiesňovej linky. Jordan, ktorá zaúča skupinu nových pracovníkov v obrovskom call centre, si toto volanie o pomoc zhodou okolností vypočuje. Keďže podobné situácie dokonale pozná a takých telefonátov prevzala stovky, okamžite zistí, že toto už raz zažila a človeka, ktorý uniesol Casey, už v minulosti stretla.  A tak Jordan môže urobiť iba jediné: začať konať na vlastnú päsť a prekonať pri tom sama seba. Za pomoci Casey, musí sama vystopovať vraha a zabrániť mu, aby na jeho zoznam pribudli ďalšie obete.

V slovenských kinách si film Tiesňová linka môžete vychutnať od 30. mája. So spoločnosťou Forum film a portálom topky.sk môžete súťažiť už teraz.

Súťažná otázka: Halle Berry a Abigail Breslin už v minulosti spolu hrali v jednom filme. Ktorý to bol?

  1. Malá Miss Sunshine
  2. Silvestrovská noc
  3. Atlas mrakov


5 výhercov získa 1x filmové tričko + 1x DVD Zmizelá

Správna odpoveď je 2.

Výhercovia:

Eva Pospíšilová, Bratislava

Július Titič, Humenné

Andrea Parkanyová, Galanta

Katarín Baloghová , Šemša

Jozef Slameník, Hruštín

Gratulujeme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu