Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Božský Kája okradnutý!

Karel Gott Zobraziť galériu (11)
Karel Gott

VIŇA DEL MAR - Český Zlatý slávik Karel Gott (66) sa v Južnej Amerike stal obeťou gangu lupičov! Tretí deň pobytu českej futbalovej Amfory v Čile sa tak zmenil na horor. Skupina výrastkov sa v zapadnutej uličke prímorského mesta Viňa del Mar asi 120 kilometrov od Santiaga vrhla na Karla Gotta (66) a Karla Vágnera (63). A podľa miestnych im išlo o život.

„Ukradli mi fotoaparát, ktorý som v Amerike kúpil Ivanke ako darček. Samozrejme bol cenný, a navyše som v ňom mal mnoho neopakovateľných záberov,“ povedal ešte stále rozhorčený spevák. Skupina českých celebrít sa v sobotu okolo siedmej večer vydala na obhliadku mesta Viňa del Mar. „Chceli sme nakúpiť zopár darčekov pre našich blízkych doma. Preto som mal vo vrecku väčšiu hotovosť ako inokedy,“ vysvetľuje skladateľ Vágner, ktorý je „vďaka“ prepadnutiu o pár stoviek dolárov ľahší.

Taxík odviezol jeho, Karla Gotta a herca Jana Čenského do jednej z uličiek vo štvrti Valparaiso Puerto. „Karel si práve fotil nejakú zaujímavú stavbu, keď sa prihnal asi sedemnásťročný chlapec a fotoaparát mu doslova strhol z krku. Keď Karel vykríkol, otočil som sa k nemu, a preto som si nevšimol asi štyroch ďalších výrastkov, ktorí predtým na chodníku rozdávali predvolebné letáky pre prezidentskú kampaň. Rozbehli sa k nám a vrazili do mňa v plnom behu. Bleskovo ma pripravili o peniaze v ľavom vrecku i o hotelovú kartu,“ opisuje hrozný zážitok Vágner.

Honza Čenský, ktorý stál obďaleč, neváhal ani zlomok sekundy a rozbehol sa za útočníkmi. Prenasledoval ich takmer kilometer, potom mu definitívne zmizli v krivoľakých uličkách. Cestou našiel na zemi len Vágnerovu hotelovú kartu. Fotoaparát i peniaze boli fuč. „Nejaká miestna žena nám naznačovala, že nás mohli podrezať. Vlastne môžeme byť radi, že sme živí a zostali nám aspoň mobily,“ konštatuje ešte doteraz otrasený Karel Vágner. „Niečo také sme ešte nezažili. Našťastie sa to obišlo bez zranení,“ okomentoval celú udalosť prezident Amfory Petr Salava, ktorý dúfa, že incident nijako nepoznamená ďalší program futbalového klubu v Južnej Amerike.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu