Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Prvé foto tehotnej Macháčkovej

Ivana sa fotografovaniu svojho bruška nebránila.
Ivana sa fotografovaniu svojho bruška nebránila.

PRAHA - „Tak sme tu! Len si nás pokojne poobzerajte!“ Dalo sa čítať z očí Ivany Macháčkovej (29), keď sa v sobotu v piatom mesiaci tehotenstva dostavila na slávnostný galavečer odvzdávania prestížnych ocenení Český slávik Mattoni 2005. Ivana bola krásna, žiarila šťastím a už na prvý pohľad bolo jasné, že patrí do kategórie spokojných a vyrovnaných budúcich mamičiek. Bodaj by nie, keď pod srdcom nosí dieťa 31-násobného Zlatého slávika Karla Gotta (66)!

Macháčková sa od otca jej budúceho potomka celý večer nepohla ani na krok. Hoci Gottovi tohtoročné víťazstvo v kategórii Absolútny slávik vyfúkla superstar Aneta Langerová (20), Kája si z tohto neúspechu ťažkú hlavu nerobil. Prípadného pocitu sklamania sa razom zbavil pri pohľade na svoju mladučkú priateľku v požehnanom stave, s ktorou žije už štyri roky.

Šťastný otecko bol zo „svojho“ tehotenstva natoľko mimo, že si z javiska skoro odniesol aj mikrofón. Od Slávikov dostal dojčenskú fľašku a Ivana priznala, že si svojho „skoro manžela“ rozmaznáva ako vo vatičke: „Karolovi teraz vyváram všetky jeho obľúbené jedlá.“ A ukázala popáleninu na ruke, ku ktorej prišla pri pečení kačice na pomarančoch. Bombastickú novinu o Ivaninom tehotenstve sa dvojici darilo dlho tajiť. „Božský“ by si najviac želal syna. Ešte pred tromi rokmi ho chceli pokrstiť ako Kristiána.„Už to neplatí. Necháme to na momentálny pocit po narodení dieťaťa,“ dodala Ivana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu