Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Andrea Verešová: Mám nového frajera!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (18)
Andrea Verešová

PRAHA - Topmodelka a najkrajšia Slovenka roku 1999 Andrea Verešová (25) je opäť v siedmom nebi. Po rozchode s českou hokejovou hviezdou Jaromírom Jágrom (33) sa po jej boku dlho neobjavil žiaden nový muž. Až teraz. O jeho existencii sa rozhodla prehovoriť samotná Andrea: „Mám priateľa, ktorý mi je blízky. Stretávame sa a mám ho veľmi rada.“

Andrea sa ešte donedávna stretávala aj so svojím exmilencom Jágrom. No dnes je už všetko, zdá sa, inak. „V mojom živote je nový muž. Je to človek, ktorý mi je blízky a mám ho veľmi rada. Náš vzťah je zatiaľ v štádiu spoznávania sa. Je z Čiech a je právnik,“ prezradila o svojom novom objave Andrea, ktorá si s mužom svojho srdca rozumie zrejme aj preto, lebo sama právo študuje. Jeho identitu však odhaliť odmietla. „Viac vám nepoviem , ale určite príde čas, keď sa všetko dozviete,“ zdôraznila. Meno Andrey Verešovej v poslednom období spájali české médiá s chorvátskym boháčom Danilom Vrljičakom (47).

S týmto obchodníkom dokonca mala slovenská kráska osláviť i príchod Nového roka v Špindlerovom Mlyne, či prežiť romantický víkend v Paríži. Balkánec sa k týmto tvrdeniam odmietol vyjadriť a Andrea ich vytrvalo popiera. Ba čo viac, poriadne mu „naložila na frak“! „Viem, že Danilo si rád vymýšľa a obľubuje spoločnosť mladých missiek. No je to skôr jeho predstavivosť. Mňa to uráža, lebo mám na viac,“ prízvukovala Verešová.

Jej srdce vraj teraz bije len pre tajomného právnika, s ktorým sa snaží tráviť čo najviac času. Andrea zrejme mieni v Prahe zostať natrvalo, veď prednedávnom si v „stovežatej“ konečne kúpila vlastný byt. „S jeho financovaním mi pomohla mama,“ poznamenala bývalá kráľovná krásy. Či to bude to pravé hniezdočko lásky, kam si privedie aj svojho záhadného pána Dokonalého, alebo sa jeho medializáciou snaží odvrátiť pozornosť médií od skutočného milenca, ukáže čas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu