Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

SuperStar II.: Bruno sa so svojím Magazínom sťahuje do moderného štúdia

V tomto štúdiu sa bude nakrúcať Magazín Slovensko hľadá SuperStar II. Zobraziť galériu (4)
V tomto štúdiu sa bude nakrúcať Magazín Slovensko hľadá SuperStar II.

BRATISLAVA - Útulnému a štýlovému príbytku na dvoch kolesách, v ktorom Branislav Bruno Ciberej (28) spovedal finalistov i porotcov speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar, zazvonil umieračik. V druhej sérii speváckej súťaže sa populárny moderátor aj so svojím Magazínom presťahuje do úplne nových priestorov.

Moderné štúdio postavili v útrobách budovy Slovenskej televízie v Mlynskej doline. „Fotografie na stenách sme nahradili najmodernejšou technikou. Každý vypadnutý finalista bude mať svoju podobizeň na plazmovej obrazovke,“ prezradil PR manažér speváckej šou Peter Kavecký. Interiér je ladený v príjemných farbách a atmosféru dotvára štýlové modré podsvietenie zadnej steny.

Kvôli jeho zariadeniu sa dokonca sám moderátor Bruno pohádal s režisérom. „Povadili sme sa pre kreslá, lebo ja som chcel tieto hranaté a režisér ma stále presviedčal, že by mali byť väčšie, aby vytvárali pocit domova. Načo pocit domova? Tak sme sa vadili, ale vyhral som ja,“ povedal nadšený moderátor. Za karavanom mu vraj ľúto nebude, lebo bol len východiskom z núdze. „Navyše v ňom bola hrozná zima. Teraz nás čakajú krásne vyhriate priestory, kde budeme mať všetko potrebné,“ uzavrel spokojne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu