Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mojsejovci odmietli ponuku Markízy, zlákala ich Jojka

Kontroverzný manželský pár rozpútal boj televízií. Zobraziť galériu (14)
Kontroverzný manželský pár rozpútal boj televízií.

BRATISLAVA – Boj televízií o košických milionárov - manželov Mojsejovcov - neutícha. Pôvodne mali výstrední boháči od januára hviezdiť na obrazovke TV JOJ, no neskôr ich začala k sebe lanáriť aj Markíza. Tá si chcela dať repete spred niekoľkých mesiacov, keď jej reality show Mojsejovci lámala rekordy v sledovanosti. Bude si však musieť nechať zájsť chuť. Podnikateľka a spevák sa rozhodli pre konkurenčnú Jojku...

Humbug okolo toho, v ktorej televízii sa po Novom roku Mojsejovci znovu objavia, nemá konca-kraja. Výstredný manželský párik si, zdá sa, z televízií robí dobrý deň a vychutnáva si mediálny boj, ktorý o nich obe zvádzajú. Ešte prednedávnom kolovali zaručené správy o tom, že už v januári rozbehnú novú reláciu na Jojke. No už o pár dní Markíza predstavovala Noru Mojsejovú (48) ako jednu z možných porotkýň v pripravovanej soft reality show o nákupoch a módnom vkuse – Shopaholik.

Posledné dni naznačili, že Mojsejovci sa predsa len premiérovo predstavia divákom TV JOJ v relácii, kde budú opäť rozdávať peniaze. Konečná podoba programu však ešte nie je jasná, pretože na zmluve medzi Mojsejovcami a Jojkou stále chýba podpis. „Ponuka TV JOJ nás zaujala viac ako tá z Markízy. Okrem toho boli pružnejší a preukázali väčšiu vôľu na spoluprácu. Zmluva zatiaľ nie je podpísaná, no je to zrejme už len otázkou niekoľkých dní,“ potvrdila informáciu Nora Mojsejová.

Rokovania s oboma televíziami okomentoval aj Braňo (37). „Všetko je vec jednania a prístupu z hľadiska výsledkov, a nie z hľadiska samoľúbosti,“ zdôraznil. Spokojnosť s úspešným rokovaním neskrýva ani hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. „Sme radi, že Braňa a Noru zaujal náš nápad. Sme s nimi v kontakte, a dúfame, že na definitívnej podobe novej relácie sa čoskoro dohodneme,“ povedal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu