Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Braňo Mojsej svoje trápenie opíše v knihe

Braňo Mojsej chce pomôcť všetkým, ktorí tiež bojujú so závislosťou od alkoholu. Zobraziť galériu (10)
Braňo Mojsej chce pomôcť všetkým, ktorí tiež bojujú so závislosťou od alkoholu.

KOŠICE - Manželia Mojsejovci majú za sebou ťažké obdobie. Pred necelými dvoma týždňami sa Braňo (37) ešte utápal v liehu, jeho polovička Nora (47) zas uvažovala nad definitívnym rozchodom.

Nie sú však jedinými, ktorí prežívajú podobné ťažkosti, a práve preto plánuje spevák vydať knihu, v ktorej svoj boj s démonom alkoholom opíše. "Chcem pomôcť mnohým, ktorí sa ocitli v podobnej situácii," povedal Košičan.

Správy o Braňovom alkoholovom úlete a následnom liečení na Prednej Hore spustili obrovskú vlnu reakcií. Spevákovi sa ozvali mnohí priaznivci, ktorí mu vyjadrili veľkú podporu. "Po tom, ako som sa vrátil domov, mi prišlo veľmi veľa listov. V niektorých som našiel i sväté obrázky. Ľudia mi píšu, že mi držia palce a aj na diaľku sa mi snažia pomôcť," prezradil a doplnil, že medzi poštou sa našlo aj veľa prosieb o "recept" ako alkoholu odolať. "Je veľmi ťažké prekonať to. Alkoholik bojuje s pokušením každý deň a ja tiež nie som výnimka. Chvíle, ktoré som prežil i spôsob, akým som sa z toho dostal, by som chcel každému, kto má o to záujem, vyrozprávať v knihe," opísal Braňo svoje plány.

Okrem knihy chce však s niektorými nadviazať i osobný kontakt. "Chcem si v Košiciach otvoriť kanceláriu, kde by sa alkoholici mohli prihlásiť. Medzi tými, ktorí ma kontaktujú, sú aj vysokopostavení ľudia, napríklad sudcovia a vyšetrovatelia. Ku mne by mohli prísť anonymne a spoločne by sme možno nášho najväčšieho nepriateľa porazili," zdôraznil dlhovlasý spevák. "November je veľmi kritický a depresívny, treba však bojovať zo všetkých síl," dodal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu