Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Big Brother: Oddnes budú bojovať bez mreže!

BRATISLAVA - Chudobný tím v reality show TV Markíza Big Brother-Súboj si dnes večer vydýchne! Po celých troch týždňoch, ktoré jeho členovia strávili v kuse v sparťanskej časti domu, ich dnes Veľký brat „vykúpi“ - prikáže zodvihnúť mrežu, ktorá družstvá doteraz delila a nechá ju tak až do konca súťaže!

„Je to tu horšie ako vo väzení,“ sťažoval sa rebelant Milan Pinzo Pinzik (43) svojim spolubývajúcim. Nečudo - veď biedu s nimi trie už celé tri týždne! Za pravdu mu dal aj jeho kolega Rišo Tkáč (26), ktorý dosiaľ znášal svoj údel bez zbytočných rečí. „Vo väzení je určite lepšie jedlo a starajú sa o teba. Tu sa musíš postarať o seba sám a nemáš ani žiadne informácie o svete,“ vyhlásil nahnevane.

Štyria sparťania sa zhodli, že ich najviac „deptá“ stiesnený priestor, zima a nedostatok sladkostí. „Ak dostaneš ,mlsnú‘ chuť, si nahratý,“ neprestával „rýpať“ Pinzo a priznal, že ho pobyt v tejto polovici domu ničí. „Keď prechádzam cez tú mrežu - z luxusu do chudoby - je to akoby som strácal sám seba!“ vyhlásil smutne. Najmladšej finalistke Michaele Rajtárovej (19) sa najviac cnie za teplučkou posteľou a kakaom. Ich trápenie však už dnes večer ukončí sám Veľký brat. Len tak - bez boja - im zodvihne mrežu, ktorá tak ostane až do skončenia súťaže! Siedmi súťažiaci zatiaľ ešte ani netušia, že už o pár hodín bude ich rozdelenie do družstiev, členenie domu a výmenné súboje minulosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu