Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Neposlušná modelka pritvrdila: Obnažila prsia v celej ich nádhere!

Modelka Paz de la Huerta ako nespútaná sexbomba Zobraziť galériu (5)
Modelka Paz de la Huerta ako nespútaná sexbomba

NEW YORK – Vnady ukáže aj dobrovoľne! Zdá sa že u americkej krásky s menom Paz de la Huerta (26) netreba čakať, kým sa opije pod obraz Boží. Za peniaze totiž odhalí svoje prednosti bez akýkoľvek zábran. A bez problémov sa vyzlečie aj donaha!

Na jej vykuknutý prsník už striehnuť netreba! Aj keď sa brunetka s exotickým menom nedávno zviditeľnila naozaj neslávne, obdivovatelia ženskej krásy ju určite nezatratia. Stačí, ak sa pozrú na pikantné zábery, ktoré nafotila úplne triezva pre zimné vydanie magazínu Muse. Bez alkoholu jej sexepíl naberá celkom nový rozmer!

Erotika a neuveriteľná zmyselnosť! Presne to sála z fotografií, na ktorých sa Paz ukázala hneď v niekoľkých podobách. S obnaženým prirodzeným poprsím, úplne nahá, či ako femme fatale v podväzkoch – stačí si len vybrať. Táto sexbomba vám zakaždým doslova vezme dych!

Či nešťastný incident, pri ktorom si opitá modelka roztrhla róbu a nechtiac odhalila prsník, jej kariére uškodí, je zatiaľ otázne. Šťavnaté fotky z magazínu sú však dôkazom, že so svojím hriešne zvodným telom má veľkú budúcnosť. A takisto nie je vylúčené staré známe úslovie – aj negatívna reklama je reklama!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu