Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyretušovaná Kardashian: Vytasila hrubé stehná aj veľký zadok!

Oblej Khloe Kardashian ku kráse nepomohla ani výrazná retuš Zobraziť galériu (7)
Oblej Khloe Kardashian ku kráse nepomohla ani výrazná retuš

LOS ANGELES – Tak toto jej nevyšlo! Hoci trojica sestier Kardashianových má v šoubiznise povesť exotických krások, v prípade najmladšej z nich to veľmi neplatí. Khloe (26) totiž svojou robustnou postavou poriadne vytŕča z radu – a jej kilám navyše nepomôže ani do očí bijúca retuš!

Za svoje obliny sa nehanbí! Aj keď sa televízna hviezda svojimi proporciami radí medzi bacuľky, nebála sa zariskovať. Pred objektív ju totiž nedávno zlákali tvorcovia magazínu YRB, nad spoluprácou s ktorými vraj rozhodne nepotrebovala premýšľať. Nápad zapózovať si v štýle kontroverznej Rihanny ju nadchol okamžite!

„V YRB sú známi divokým a bláznivým obsahom, ktorý publikujú, takže som hneď skočila po šanci pracovať s nimi!“ prezradila Khloe na margo fotenia. Jeho výsledok však už také nadšenie nevzbudzuje. Tvrdá práca grafikov je síce neprehliadnuteľná, no celkový dojem príjemne neprekvapí. Chcela sa opičiť po Rihanne, no od jej postavičky má na míle ďaleko!

Veľké narúžované pery, vlasy sčesané do tváre, maxi vypchávky v ramenách a obnažené nohy! V takejto kombinácii barbadoská speváčka vyzerá síce skvele, o jej imitátorke Khloe sa to však rozhodne povedať nedá. Aj napriek tomu, že jej retuš poriadne zoštíhlila stehná, genetiku a lásku k jedlu jednoducho nezaprie. S obnaženým kusom zadku ohúrila snáď len úzku skupinku fetišistov!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu