Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nepekná modelka ukázala tvár bez mejkapu: Ako opuchnuté strašidlo!

Paz de la Huerta po alkoholickom žúre predviedla nevábnu tvár bez mejkapu. Zobraziť galériu (9)
Paz de la Huerta po alkoholickom žúre predviedla nevábnu tvár bez mejkapu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nevábny pohľad! To, že Paz de la Huerta (28) patrí medzi najmenej pekné modelky sveta, nie je nijakou novinkou. Keď sa však zjaví na verejnosti po ťažkom alkoholickom žúre, ťažko uveriť, že ju už niekoľko rokov živí práve modeling. O jej opuchnutú tvár bez mejkapu by totiž žiaden muž ani len nezakopol.

Tá sa ale doriadila! Americká rodáčka Paz de la Huerta je vďačným objektom paparazzov práve kvôli nezáujmu o svoj zovňajšok a početným alkoholickým excesom. Ak sa práve neprezlieka na verejnosti z bikín do spodnej bielizne, opitá pod obraz Boží aspoň ukáže nohavičky pri nastupovaní do auta. Ako vyzerá po záťahu do neskorých nočných hodín, mali tento týždeň možnosť vidieť cestujúci na losangelskom letisku. Kontroverzná manekýnka pôsobila ako zúbožený strašiak do maku.

De la Huerta sa k odletovému terminálu prirútila ako veľká voda nahodená v pletených šatách a s kabátom preveseným cez predlaktie. O tom, že v kúpeľni príliš veľa času nestrávila, svedčila jej tvár bez jedinej kvapky mejkapu. Červená pokožka bola taká opuchnutá, že modelke vytvárala dvojitú bradu. Mastné vlasy mala rozstrapatené a prilepené na hlave a zanechávala dojem vyčerpanej ženy v domácnosti.

Aj keď hlavnou náplňou práce svojskej brunetky je pózovanie pred objektívmi, z času na čas sa mihne vo svete kinematografie. Najnovšie si ju budú môcť fanúšikovia vychutnať v dráme Inferno: A Linda Lovelace Story, ale nie v hlavnej role. „Nestvárňujem Lindu Lovelace. Režisér ma chcel vo filme, ale ja som si nebola istá, ktorú úlohu chcem hrať. A potom som mu povedala, že na tom musíme popracovať a celé to nejako vyvinúť,“ prezradila na margo snímky magazínu Esquire. Zdá sa teda, že de la Huerta ani s takou tvárou, akú má, núdzou o príležitosti v šoubiznise netrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu