Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Škandalózna hviezda sa nekašle: Striptíz na ulici zaklincovali nahé prsia!

Paz de la Huerta bez hanby obnažila prsia rovno na ulici. Zobraziť galériu (9)
Paz de la Huerta bez hanby obnažila prsia rovno na ulici. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Kabínky sú pre ňu celkom zbytočné! Herečka a modelka Paz de la Huerta (28) je známa svojimi výstrednými reakciami na verejnosti, vďaka ktorým je okolo nej vždy poriadne rušno. S cennými úlovkami paparazzi obišli aj pred pár dňami na parkovisku. Provokatívna brunetka sa prezliekala za bieleho dňa medzi autami a obnažila intímne partie.

Kam sa pohne, vyvolá škandál! Reč je o svojskej hviezde, ktorá si na dobrej povesti za veľkou mlákou príliš nezakladá. Cez víkend vyrazila za oddychom na pláž, no cestou späť sa okoloidúcim postarala o dráždivé erotické číslo. Priamo na parkovacej ploche sa totiž pokúšala dostať z dvojdielnych plaviek do bielizne. A cigaretka v ruke pri tom nesmela chýbať.

Paz de la Huerta sa medzi štvorkolesovými tátošmi objavila v bielych bikinách s kvetinovým motívom. Neupravené vlasy si pripla sponkami na temeno hlavy, kde si vytvorila takpovediac vrabčie hniezdo. Neohúrila ani svojou zaoblenou postavou, ktorá bola na míle vzdialená od tej, akú zvyčajne predvádza v spodnej bielizni. Tým najväčším prekvapením však boli jej nulové zábrany. Bez akéhokoľvek ostychu totiž na ulici pretŕčala prsia aj s vykúkajúcimi bradavkami.

Zaujímavosťou je, že len pár minút pred pikantným striptízom sa americká celebrita vybrala na dámske toalety. Či sa jej nechcelo čakať na uvoľnenie kabínky alebo jej nevyhovovala hygiena, nevedno. Medzičasom sa však médiá začali zaujímať o jej vyššiu hmotnosť a viditeľne väčšie bruško. Akékoľvek fámy o dieťati jej hovorkyňa poprela slovami: „Moja klientka nie je tehotná.“ Zdá sa teda, že Paz začalo chutiť jesť a stráca aj poslednú štipku sebaúcty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu