Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Odviazaná modelka s nepeknou tvárou: Nahá rozťahuje nohy na titulke!

Paz de la Huerta zvodne rozťahuje nohy na titulnej strane pánskeho časopisu. Zobraziť galériu (9)
Paz de la Huerta zvodne rozťahuje nohy na titulnej strane pánskeho časopisu. (Zdroj: playboy)

LOS ANGELES – Odvaha jej nechýba! Hoci Paz de la Huerta (28) ešte ani neprekročila prah tridsiatky, v modelingovej brandži má zaujímavú povesť. Vďaka svojim črtám tváre je často prezývaná škaredým káčatkom a predstavuje hotový magnet na škandály. O ten najnovší sa postarala celkom nahá na obálke známeho pánskeho magazínu.

Je z nej poriadna divoška! Meno Paz de la Huerta sa v médiách skloňuje buď v súvislosti s bujarým žúrovaním, alebo odhalenými intímnymi partiami. Ani nie pred mesiacom sa totiž brunetka za bieleho dňa prezliekala z bikín do spodnej bielizne na parkovisku. Obnažovanie jej pritom nerobí najmenší problém ani pred objektívom. Svedčí o tom titulná strana najnovšieho čísla časopisu Playboy.

Paz si zapózovala na pobreží s rozbúreným morom v pozadí. Akýkoľvek outfit či bikiny tentoraz odhodila bokom a nechala sa zvečniť tak, ako ju stvorila samotná príroda. Aby umocnila svoju nespútanú divokosť, necudne roztiahla nohy. Tvorcovia magazínu provokatívnu fotografiu pre istotu upravili a kontroverznú oblasť rozkroku vyretušovali. Vo vnútri printového vydania sa však už s týmto krokom neobťažovali, práve naopak. Škandalózna modelka sa váľa v piesku a vystavuje na obdiv aj to, čo by malo ostať skryté.

To, že sa Paz predostrela fanúšikom v Evinom rúchu, nepovažuje za nič výnimočné. „Aj Cindy Crawford a Marilyn Monroe sa objavili v Playboyi. Oslavujem nahotu každý deň, sú to naše prvé šaty,“ obhajuje sa metaforicky v súvisiacom rozhovore. Aby podčiarkla prirodzenosť fotenia, všetky zábery absolvovala bez mejkapu. Jej svojský pohľad na umenie teda v pozadí vraj nadobúda určitý vyšší zmysel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu